25

Горан

преди 8 години

Каквото и да се каже за Чарли Шийн ще е малко, и то не е задължително лошо :) Колко актьори стават известни с екранните си образи до такава степен, че просто не можеш да ги отличиш от личността в реалния живот? Е, чичо Чарли е един от тези малкото :) Като сложиха Аштън Къчър в сериала "Двама мъже и половина" какво се получи? Нищо. Няма го чичо Чарли, няма го и сериала...

24

Анонимен

преди 8 години

последно болен ли е или само източници какви ? го твърдят

23

до авторката

преди 8 години

Разбрал е, че е болен преди 4 години, а не лятото на 2015г., както пишете. Навсякъде вече може да се види клипа от интервюто, в което го казва. А вие продължавайте да се доверявате на някакви достоверни "източници". Смешни преписвачи

22

Анонимен

преди 8 години

Дедо ми, лека му пръст, обичаше да казва, сине, в този живот какво си туриш на зъба и на ...., това ще ти остане, останалото е бошлаф.

21

шийн

преди 8 години

Всеки се разблява от нещо и унира. СПИН е ужасна болест, но не по-малко ужасни и мъчителни са ракът, диабетът, депресията, инсултът, множествената склероза, артритът, хепатитът, лупусът и т.н. Просто се е разболял от една от многото... Важното е, че сега поне е в мир със себе си.

20

Горан

преди 8 години

Чарли още е далече от 60-те си години, само на 50, е :) Друг е въпроса, че за тия 50 години е живял 3-4 живота :))) И, хич не го и чакайте скоро да мре... Не се мре лесно.

19

честит

преди 8 години

Когато в един момент решиш , че си недосегаем... понякога Господ се впряга.

18

Анонимен

преди 8 години

Чичо Чарли е желязо ! Този човек отговаря точно на сентенцията " живей така ,че и дяволът да ти завиди" Дали е бил пълноценен ,еми има си човека 5 деца предполагам ,че всичките са на негова издръжка? Такаче лафовете за проваления живот някак не кореспондират с реалността. Какво му е проваленото спрямо средностатистически човек? Има поколение ,осигурил го е, развил се професионално та това са мечтите на 90% от хората по света. Е не е нобелов лауреат ,но и никой не го е чакал от него!

17

Анонимен

преди 8 години

Провален живот - наркотици, алкохол. Не виждам какво пълноценно има в наркотиците, както пишат тук някои. После животът на 60 години не свършва, а си продължава с пълна сила. И тук не разбирам защо някои имат мислене от преди 200 години, че човек като минел 50-60 годишна възраст, животът за него бил свършил.

16

Прецакан

преди 8 години

Ето товасе казва истински пълноценен живот.Еталон за живота на човека.Един ден когато си отиде от този свят Шийн няма да има за какво да съжалява.Дий боже всекиму такъв живот.

15

Горан

преди 8 години

Щуротии... Вече отдавна не сме 1991-ва... Спин не е смъртна присъда. Освен това... А, бе чичо Чарли си е чичо Чарли! Тук ми идва на ум една негова реплика от "Двама мъже и половина" - Джейк е махмурлия, и се жалва на Чарли, и го пита: Алкохолът убива! - Тогава, ти защо пиеш? - Защото има нещо в мен, което искам да убия!... Спина ще да е било нещото...

14

Анонимен

преди 8 години

Май и на този му свърши договора със Сатанаил.

13

Анонимен

преди 8 години

Алкохола и наркотиците ти изпържват мозъка завинаги и с напредъка на годините нещата стават трагични във всякакъв план, физически, емоционален и психически. Ноооо, всички злоупотребяващи много се обиждат и скачат, като зверове, когато им се каже някаква такава информация или им се начекне, че имат нужда от помощ, никой такъв човек не бива да бъде съжаляван защото това си е въпрос на личен избор.

12

Анонимен

преди 8 години

Човекът си поживя като за световно. Бил носител на болестта. Ами че той гони 60-така. Какъв живот след 60 години, то си е живуркане с или без болест. А тези, които го критикувате, няма да ви стигнат десет живота да си отживеете като Чарли.

11

Анонимен

преди 8 години

Е, така е. За всяко забавление рано или късно се плаща. Лошото е, че понякога цената е твърде висока!

10

Анонимен

преди 8 години

Никога не съм го харесвал като актьор. Славата му я създаде рекламата. Сега като чета за животът му, какво друго да кажа, освен един провален живот.

9

Анонимен

преди 8 години

До свинаря - ами, мисля, че си разбрал. Прасето си отива при прасетата.

8

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да си богат, пак може да си ***. Въпрос на възпитание, на лична дисциплина, на морал и принципи. Лесно е ако имаш пари, да се въргаляш в наркотици, алкохол и ***, но докъде се стига така? Ако е отвреме-навреме - ок. Обаче трябва да се връщаш по-често и в реалния свят. Но ако се пуснеш по пързалката - ето ви го и Чарли.

7

KKK

преди 8 години

голяма работа. Вече не се умира от СПИН ... даже не е скъпо лечението.

6

Анонимен

преди 8 години

Манекенките са от умерената опозиция