63

Анонимен

преди 8 години

Е няма да се оправи тази държава, срам и позор за съдилищата и държавата като цяло

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 94Ама ти за нормален ли се смяташ?

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 95Те, гл.упаците, на всичко се радват.

60

Анонимен

преди 8 години

До bobiАбе боби, *** на тебе, ако поливаш всеки гнусен политик, ще ти трябва цял танкер ракия бе, а ти ще заприличаш на препарат в коридора на Медицинска академия - като биологичен уникат, да се учат студентите.

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 98То крадени/ партийни пари ледно дсе даряат!Ей точно срещу такива напънати мошеници скача Сидеров. Ама като нямаме икономическа полиция, плъховете ръфат от бюджета, ръфат, пък са и толкова прости, че се и перчат "остроумно". Нищо де, всичко ще си дойде на място, макар и полека. Ще дойде и твоят ред.

58

Анонимен

преди 8 години

ZAzarov da se Maha resila e golam sa bG Demokrazia i pravosadieto

57

1

преди 8 години

На базата на фалшивите документи от лишения от права патолог или на кошаревските показания на протестна да го оставят в ареста.Пълен цир тиражиран от платени журналисти и протестърчета.

56

анонимен

преди 8 години

едва ли ще се намери съдия който да го осъди,понеже е нагъл и брутален и демонстративно извършва просташки деяния.

55

Анонимен

преди 8 години

Май доста сополи са изтекли в ареста?! :)Болен и Чуколина - истински мъже! :))))

54

Гражданин

преди 8 години

Е това вече е най-голямата гавра на българското правосъдие ! Абе,съдиите,неправилно сте присъдили да е под гаранция - вие е трябвало да му платите за щуротиите и даже да го наградите -срам, срам, срам! Това значи,че тоя синковец отново може да си развява байрака както си иска!Ами той това и искаше - значи отново се играе по свирката му! *** после си мисли,че у нас им правосъдие - друг път!

53

Анонимен

преди 8 години

к'во става у на ве, съвсем се размириса на вкиснало.

52

жалко

преди 8 години

Да бе няма опасност да извършат престъпление, че те само като дишат са си ходещо престъпление срещу човечеството. До два дни пак ще се сбият и/или ще почнат да тероризират някого, само и само да ги дават по телевизията. ***...

51

bobi

преди 8 години

Язък че са ги пуснали, бях си извадил ракийката да поля първия случай, някой гнусен политик да си намери заслуженото :)

50

Анонимен

преди 8 години

Искам да видя среднощно заседание за нормален гражданин. Ама "човека от народа Болен" е специален както винаги.

49

Законност

преди 8 години

В противен случай - когато възмутен гражданин, примерно симпатизант на Атака, реши да се саморазправи с друг депутат, полицията трябва незабавно на извие ръцете на депутата и да даде възможност на възмутения граждани да изрази свободната си воля.

48

Законност

преди 8 години

Човекът, ударил с юмрук депутат с имунитет да бъде задържан за 72 часа за хулиганство от особено тежък характер. Полицаи, оказали насилие над депутат с имунитет- съучастие в побоя над него - 72 часа и дисциплинарно уволнение. Двамата 'артисти', удряли депутати с имунитет - арест. Клек шоп, продаващ акцизни стоки без бандерол и други вещества - затваряне и следствие.

47

Анонимен

преди 8 години

Не ззнам колко трябва да си облъчен или изкрейзил за да напишете тая помия по адрес на Сидеров и Чуколов. Имах удоволствието да гледам по тв"АЛФА " до 3 часа посред нощ решението на съда и видях , че в съда има и нормално доблестни съдии. Да те притискат главен прокурор и политици и ти да вземеш правилното и честно решение се изисква професионализъм и достойнство което съдиите в случая го показаха. БЛАГОДАРЯ НА СИДЕРОВ ,КОЛЕГИТЕ МУ И ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА БЕЗПРИСТРАСТНА МЕДИЯ АЛФА ЧЕ ВИ ИМА.

46

Анонимен

преди 8 години

Цирк Буш .

45

Анонимен

преди 8 години

Борисов разиграва цялата простотия в България.Мачкате и после ти помага страх гое,руски и Живкови номера.

44

Анонимен

преди 8 години

До ВОИН АТАКИСТ 84Да получиш милостиня, не означава, че си победил. Великодушието на Бойко Борисов промени мярката за неотклонение, твоите русийски братя са безгласни букви в България.