9

Анонимен

преди 8 години

вратите на самолета не се отварят като се завърти само дръжката. стюардите си имат спец. "ключ " за тях. мома англичанка и да беше я дърпала пак нямаше да я отвори (това не е входната за тоалетна )

8

Джулия

преди 8 години

Бълбук? Това детско издание ли е?

7

Анонимен

преди 8 години

Сидни май ти е мъчно за България и тайно си мечтаеш да седнеш със стари приятели на по ракийка и мезенце.Това в Австралия го няма даже и многото ти пари

6

Чуколина

преди 8 години

Гаджева, какво правиш в американския арест, мъжа ти го пуснаха, прибирай се ... пияница такава на кого остави детето

5

...

преди 8 години

Пияницата.... хаххаххаххахахахахаха

4

до Сидни

преди 8 години

Споко ве, Сидни, това че вратата на самолет е невъзможно да се отвори в полет го знае всяко хлапе. Айде намали малко самочувствието.И да ти кажа под секрет вълнувам се колко пари изкарвам аз, а за това ти какво и как заработваш ми дреме на дедовия. Нема нужда да се мислиш за най-умния (защото не си).

3

Лърч

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияМоже да си изпълзял в A$$-тралия, ама пък чак да караш хората да се ограмотяват... Ти прочети какво е налягането извун самолета на 10к метра височина и какво налягане поддържат вутре. После се напъни да помислиш какво е "декомпресия", прочети и за "взривна декомпресия" и разбери защот толкова ги е страх от разхерметизация.Със сигирност вратата има система за превенция на отварянето, но брата Янки иска да покаже че се бори с тероризЪма.

2

до Сандъо

преди 8 години

Сандъо, повиши си малко културата и се научи да четеш преди да коментираш. Опитала се е да отваря вратата и затова е задържана. Вратата дори да е заварена, ти пак можеш да се опиташ да я отвориш.

1

Анонимен

преди 8 години

Волен?