123

Чук

преди 8 години

Стига сте писали глупости - няма намерена никаква бомба! Не остана една нормална медия в тая страна, всички копират като папагали скандалните заглавия без дори да проверят за достоверността им! Днес.БГ изгубиха поредния си читател.

122

Анонимен

преди 8 години

ОК. Атентатите в Париж били отговор на френската намеса в Тунис, атентатите в Лондон заради намесата в Ирак, тези в Турция - заради Сирия. Какво е обяснението на джихадистите за една не само мирна, но и гостоприемна държава, която никого не е нападнала и не е продала оръжия никому? И една единствена бомба да гръмне в Германия, немците ще имат абсолютното законно и морално право да изколят всички до крак; най-голямото злодеяние е да помогнеш на човек в беда, а той да убие семейството ти.

121

Анонимен

преди 8 години

следя РЕДОВНО коя държава къде изпраща армия и в какви конфликти участва. За Германия КАТЕГОРИЧНО мога да заявя, че не е подкрепяла ничии удари, не е разбутвали ничии режими и държави, не е изпращала контингенти в Сирия, Ирак, Египет, Тунис и където и да е, и по принцип немците са изключително дипломатични и неутрални спрямо руско-американо-френско-британските намеси по света. Германия прие 1 милион араби. Няма НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ за тероризъм-сега немците спокойно могат да отворят газовите камери

120

Анонимен

преди 8 години

Това са снимки от Лъвов мост, блокиран от "възмутени и спонтанни" български полицаи, дошли в извън работно време!!! С вас сме, мили полицаи!!!

119

Анонимен

преди 8 години

Юнкер каза да не сравняваме бежанци с ислямисти

118

1234

преди 8 години

До гения,написал или превел тази статия: "В района на съоръжението ченгетата (!?!?!!) са задържали мъж.." ..Неописуем полет на журналистическата мисъл! Ченгета,особено за германски полицаи, е хубаво да използваш само като си лафиш с приятели. Радактор имате ли или публикувате на сама глава? (в тоя случай снощна)

117

преди 8 години

Докъде доведоха САЩ мирната и спокойна Европа !

116

Анонимен

преди 8 години

Германците пък големи расисти !

115

Анонимен

преди 8 години

Призовавам за толерантност към горките терористи

114

Чехлю

преди 8 години

Да отговорим на Тероризма с Толерантност

113

pepe

преди 8 години

Оставете горките хорица намира! Те са просто едни изстрадали бежандци...

112

Анонимен

преди 8 години

Меркел да си направи селфи с него, и двамата са еднакво вредни за Германия, така че ще им прилича да са заедно на снимка!

111

МРАВКА

преди 8 години

ИСКАХТЕ ИСЛЯМИСТИ,ИМАТЕ ГИ.

110

!!!

преди 8 години

Тази статия е невярна, поне сменете заглавието да не заблуждавате хората.

109

Анонимен

преди 8 години

Защо пишете неверни неща и създавате фалшиви новини и сензации? Уважавам ви като медия, но в случая трябва да свалите тази статия и да я замените с вярна информация...

108

👳&#1

преди 8 години

Европа вече не е същата и никога няма да бъде. случва се необратим процес на ислямизация на най развитите страни в Европа. Ние не сме им цел N1, защото сме лесни , най много седмица ще издържим. Искам да забележите последните седмици $ спрямо ? . А лека ви нощ. 👳🏽💩

107

Бахур Бахар

преди 8 години

До ЕднаЩе ти дам един пример от Германия. Две семейства "германски граждани" живеят едно до друго и децата си играят заедно. Едното е с немски произход, другото с турски. Турското дете престава да играе или контактува с немското и бащата на немското го пита дали не са го обидили с нещо. Отговорът е горе долу следния - не ме докосвай! Ти си неверник! Аз не трябва да общувам с теб! О алах прости ми, аз не знаех че не трябва да общувам с неверниците. О алах прости ми.

106

Бахур Бахар

преди 8 години

До ЕднаЗащото исляма е религията на терористи-камикадзе. И е много лесно някой изповядващ тази лъжлива религия/политика да бъде вербуван да се самовзриви или изпозастреля "неверниците" просто трябва да му покажат сурите където "пророкът" заклева последователите си да избиват "неверниците" по всякакъв начин. Да проявяваш толерантност към такива зверове е все едно сам да си теглиш ножа. Отделно не искам ние да се смесваме с други раси, всяка раса да си стои отделно, без смесвания.

105

Анонимен

преди 8 години

Пак говорите глупости и доказвате некадърността на нашите медии. Чиста проба пропаганда и простотия :) никакви бомби не са намерени :) поне сверете с международната преса преди да се излагате така.А иначе лицемерието и интеграцията водят до това - съгласен съм.

104

Анонимен

преди 8 години

Който си дроби попара с милиони мигранти, сърба терористични атентати, взривове, смърт...Жалко, че дъртата беззъба фенка на мачове и мигранти не са я оцелили на стадиона! Дано успеят втория път!