138

Ред арми

преди 8 години

Ти полицай не си бил никога. Охранител,л пожарникар, мутра...но полицай никога

137

ge6a

преди 8 години

volen - premier

136

Анонимен

преди 8 години

Скриха се като мишки и медии и разни *** дето се пенеха....ако го бяха осъдили 130 камери щеха да снимат

135

Анонимен

преди 8 години

Ало Днес.бг къде Ви е новината, че Сидеров и Чуколов са свободни? Защо спите сладкопойни чучолиги? Благодарим на единствената българска телевизия "АЛФА" . че ни държаха будни до 2.30 часа и гледахме истински български журналисти като ИВЕЛИН НИКОЛОВ И ПЕТЯ КУЗЕВА.БЛАГОДАРЯ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ , ЧЕ ИМАМ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ГЛЕДАМ ИСТИНСКИ НОВИНИ, НЕДЕЛНИК, ОЛЕГ ГАЗМАНОВ И ГРУПА ЛЮБЕ.БОГ ДА ВИ ПАЗИ ОТ СМРАДЛИВИ ПРОДАЖНИ ПРОКУРОРИ И ПОЛИТИЦИ. АТАКА ПОБЕДА И ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ. ЛЕКА НОЩ!!!!!!!

134

Анонимен

преди 8 години

До Идеалист 168Няма как да го изберат в клиниката... там ще има Наполеоновци, Хитлеровци, Путиновци...Един Сидеров няма шанс.

133

Анонимен

преди 8 години

tikvata na snimka nesto mno mno e jlutnala. dal ne e doslo pismo ot sv Petr-portiera na visokata portamai e 4ul siriicite da kazvat 4e premestili ot stolicata na ID v Bankia GSM-4eto deto pisuka kade da tresne frkatata reketka. iade da e na harlia!

132

до 164

преди 8 години

Братя Галеви са в леглото на Сидеров, под завивките между него и Чукалина, доволен ли си?

131

Анонимен

преди 8 години

Волен е на руски наркотици, както обикновено рашаните са объркали химията и се наблюдават извратени ефекти

130

Анонимен

преди 8 години

faceto na mutrata ot snimkata reflektira diagnozta si na posetitel ot 66 kilometr- tolko e razstoianieto ot Bankai do 4-ti km

129

istinata+medicinsko

преди 8 години

okioB vosiroB e tsaredep

128

Анонимен

преди 8 години

сИДЕРов в затвора! Хулиганче смешно

127

Майк

преди 8 години

Особено лошото при ББ е че макар да се изживява като вярващ християнин той не съчуства на бедните. Самия той е мултимилиардер сега, но когато му кажат че българския народ е беден и едва изкарва двата края с мизерните заплати които се дават в България той казва ами защо виждам да се карат лъскави коли в центъра на София? Ами защото Бойко винаги ще има мошенници, крадци и експлоататори на човешкия труд които ще парадират с парите ограбени от бедния народ. Това са престъпници макар и неосъдени.

126

Майк

преди 8 години

Това което ви казах иначе се пази в голяма тайна - това са истинските механизми по които се случва политиката. Политиците са много уязвими от гласовете на хората, но хората трябва да знаят как да преговарят с тях за да ги контролират а това става само като се обединяват в организации посредници между тях и политиците така хората могат да контролират кой да бъде на власт и да изберат тези които защитават националните интереси и добруването на народа а не лъжците, чуждестранни пионки и крадци.

125

Майк

преди 8 години

Само ако хората се организират в някакво съдружие подобно на синдикат което да преговаря от тяхно име и представители да идат при ББ или който и да е и да кажат ние ще ти дадем еди колко си гласа на изборите, но ти ще направиш това и това за доброто на държавата и за интересите на българите - само тогава хората ще имат съществено влияние за съдбата на България. Иначе ако вярвате на лъжите на ББ и политици преди изборите а после да очаквате да свършат нещо полезно - това е кауза пердута/обречена

124

Майк

преди 8 години

Такива договорки като с Ченалова и сие са нищо, какво да кажем за договорки с престъпни холдинги и организации или за предаване на националните интереси на България след разговори с чуждестранни посланици. Чудно ли е тогава че България не върви? Интересите на българския народ са много назад в списъка. Народа си дава гласовете безплатно на едни лъжци и лицемери. Ако народа иска да има глас в това какво става с държавата трябва да преговаря с политиците чрез структури като синдикати и други.

123

Майк

преди 8 години

Ооо я стига Бойко! Да ви кажа ли как се случва истинската политика в България понеже съм бил в кухнята на нещата в ГЕРБ. Още преди избори всякакви хора с пари и влияние и всякакви чуждестранни посланници идват да се договарят с ББ какво ще стане след изборите и каква част от държавната баница ще получат в замяна на подкрепа за ГЕРБ и финансиране. Когато ББ дойде на власт първия му приоритет е да изпълни поетите договорки и ангажименти към кредиторите си.

122

Анонимен

преди 8 години

Борка, казваш Го като ***, не като полицай!

121

Анонимен

преди 8 години

Ти ли си полицай, Боце? Защото винаги приличаш на нагла жалка мутра от нисък ранг!

120

Анонимен

преди 8 години

Защото,господин Борисов, в България примирение между десни и леви НИКОГА НЯМА ДА ИМА !!!

119

Анонимен

преди 8 години

Господин Борисов, ... и преди съм ти казвал, и пак ще ти кажа - не се опитвай да се харесаш на всички !Комунистите и атакистите ще те мразят каквото и да кажеш или направиш ...Докато се опитваш да се харесаш на тях обаче ... току виж си загубил подкрепа на десните.Тях загубиш ли - край !