36

то

преди 8 години

...би трябвало

35

Мунчо

преди 8 години

"И аз можеше да съм на тяхно място."-Якуба има предвид, че следващия път той ще стреля!

34

Анонимен

преди 8 години

Не са бежанци, а нелегални мигранти! И част от тях са терористи, така че имат много общо между "бежанци" и терористи. И общата група и терористичната част от тях са безполезни, вредни и масово нежелани. Решението е много просто - защитаване на границата, като по време на война. Нарушаваш границата - стрелба на месо. Да не си я нарушавал. Има гранични пунктове и преминаване на всякакво друго място на границата трябва да се третира като нападение и да се защитава със всякакви средства.

33

Анонимен

преди 8 години

Това изобщо не трябва да го пишат ! Мюсюлманите могат да кажат всичко, най вече ако яйцето им опре до задни.ка.

32

Наум

преди 8 години

Тоя който е взел интервюто показва до какво води толерастията. Тия правят атентати а той ги пита "ПЛАХО" за да не ги обидел защото те одобрявали единия атентат в шарли абдо а пък другия не ?!?Не че ми дреме за свинщините които драскачите от Шарли бълват. И после почват пак милозливите статии и клипчета как и те били хора и т.н. Това е супер долна манипулация за толерастия и апатия и неправене нищо за да продължава вливане на ислямисти в Европа.

31

Анонимен

преди 8 години

Какво презрение казва" вие не " вярвате" и не ви пука"С други думи *** "неверници"Тоя е "умерена" опозициа- реже глави. Радикалния - коли хоратаКато искат съчувствие- да емигрират в мюсулмански страниНе, те тук ще правят шириат

30

istinata

преди 8 години

Osman ako si muslem I ne si terorist ne si istinski muslem mi niakuv bulgarski melez.triabva da se dupish I da gledash gadno ako iskash da si gotin I ubrazovan prevurti igrata do kraia I priemi hristianstvoto

29

мюсли

преди 8 години

исляма ще доминира овце такива

28

Cleo

преди 8 години

"Толкова много хора умряха напразно, включително атентаторите", каза Мохамед.WTF???????

27

До 19

преди 8 години

Не, Фукушима е континент

26

Анонимен

преди 8 години

а дано

25

RF

преди 8 години

Нагли арабели живеят в Европа,а искат шериат!Всички обратно в Африка!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Лицемери, варвари и лъжци. За жалост има милиони ***, които им връзват. Това е проблема. Мюсюлманите следва да бъдат принудени да напуснат Европа. Стига толкова. Има далеч по-свестни хора на този свят, които могат да бъдат нови граждани. Най-вече хора неизповядващи фашистка идеология обявяваща всички "неверници" за втора класа хора, които или трябва да се подчиняват на мюсюлманите или да умрат. Дори един промил от китайското население може да реши проблема с населението и работната ръка.

23

Анонимен

преди 8 години

"Губернаторът на щата Луизиана е наредил денонощно следене от службите и полицията на единственият сирийски бежанец в щата...Нито един щат не иска да приема бежанци след събитията в Париж..." Така го правят в САЩ, думата имат "демократите"...

22

Анонимен

преди 8 години

Ботовете на злото са във Ватикана и Мека

21

Анонимен

преди 8 години

Османе, тези които измислиха християнството в последствие създадоха и исляма и можеш да си сигурен че тези не ти желаят доброто, а желаят да се възползват от теб. За тях това е само зябавление в което едни роби убиват други роби и ако ти си съгласен с тази работа значи имаш сериозен проблем

20

Az

преди 8 години

Покръстете се ! Откажете се от Богът на злото и неговият Сатана !

19

Осман

преди 8 години

Не знам. Или онези чалнатите с брадите не са мюсюлмани или пък са такива а аз не съм. Сбъркана работа.Но за мен всички хора са ХОРА. Могат да си говорят на какъвто си искат език и да вярват във всичко което им харесва. Руснаците са мои братя, и французите. Китайците. Всички. Но страшно много врява се вдигна за загинали невинни французи и това е нормално. Жалко, че нямаше подобно съчувствие спрямо загиналите 224 руснаци на борда на Еърбъса.Жалко.

18

Анонимен

преди 8 години

Османе по скоро сам си отговори на въпросите които задаваш и после пак си помисли дали ще се самоопределиш като мюсулманин.

17

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам на църквата и изобщо на всякакви религии иподлагам на съмнение всичко което те твърдят. Изпадам в тотален потрес от всякакъв религиозен фанатизъм и мисля че религиозните водачи трябва да бъдат съдени за издевателство над сихично болни хора.