36

Фюри

преди 8 години

Поредният случай на полицейска бруталност в щатите.

35

Анонимен

преди 8 години

Гледахме видеото, в тези квартали особено вечер добри хора няма, особено пеша, а и уж с физически проблеми а бягат толкова добре, според майката, а и не се знае какво е направил на полицаите преди гонката, има си съдилища, има си видео камери на ризите на полицаите и на колите също, ако е невинно момчето и не е направил нищо ще е милионер, иначе затвор за атака над полицай, следете случая, може да излезе милионер от цялата тази разправия

34

Анонимен

преди 8 години

Нашия празноглавец си е помислил , че е на бг земя ... пийнал сигурно ... пък щом мислите , че това е насилие ... пуснете си клипа в тубата , където един гъзар с последен модел Ферари само словесно се направи на голям и го повалиха на земята като топ терорист ... ;)

33

без

преди 8 години

Така е на село. Ама на вас си ви харесва. Стойте си там.

32

Uhhh

преди 8 години

GTA V fail

31

Анонимен

преди 8 години

Абе не мога да си представя какъв *** си да пребиеш паднал човек. И после ако той не е бил крадеца за кой остават уврежданията? За дебилните полицаи ли?

30

25г.

преди 8 години

48И тъпкачи на кебапи, по-точно по 5 на нож. :) Поне не седим на милостиня като вас, изсмукахте горките германци, готовански плоски тикви.

29

Пострадал

преди 8 години

Не бъркайте! Унас всичко е извратено - бият само невинните, престъпниците ги е страх щото имат адвокати.

28

pRAVDA

преди 8 години

ТАКА СЕ ПРАВИ! ПОСЛЕ НЕКА ПАК КРАДЕ!

27

25г.

преди 8 години

Забавно, тук дори хора одобряват, ама това ако беше се случило в България, щеше да има ''Ушев *ас! Убийци, Едничари!!!'' Ама щом са американчетата, може, заслужил си го е. ։D Къде са тия дето наваляха че нашите ченгета трябвало повече да приличат на европейските и американските, ето вижте там какво правят и така действат. При нас ударил му една шамара по врата и корема и оревахте света, как биели нашите полицай и какви *** били. Жалки двуличници.

26

Пострадал

преди 8 години

Така трябва и нас. Учете се от развитите демокрации!

25

Анонимен

преди 8 години

"имал психически и физически проблеми още от раждането си." - КРАДЯЛ!

24

Окраден

преди 8 години

Бягащите крадци се възпитават така. Десет полицаи го гонят, оставаше да го прегърнат и целуват. Даже в някои страни гражданите се включват в побоя над крадците. Не ги обичам и аз крадците защото крадат.

23

Анонимен

преди 8 години

Има нещо друго което не знаем.За арестът на обикновен случаен човек на улицата не идват 5 коли и 20 полицая.Обикновено е една полицейска кола и от следващата пресечка идва още 1.Тия дойдоха половината участък.Не ще да е просто като да си е вървял по улицата..

22

ДоВсичкиКомпетентни

преди 8 години

...е имал психически и физически проблеми още от раждането си... Сега питайте защо е бягал! Дали е трябвало да го бият (дори да пропуснем цитата)! И не на последно място дали трябва да се потърси сметка за отношението! Но нали сме Българи, защо да не се покефим и да дадем случилото се като пример!

21

Анонимен

преди 8 години

А НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ИЗХОДИХА ЛИ СЕ ПО ВЪПРОСА? ЩОТО АКО ТУКА В МУТРОЛАНДИЯ НАШИТЕ СЕЛСКИ ПОЛИМИЛИЦИОНЕРЧЕТА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА НАТРЕПАТ ТАКА НЯКОЕ КРАВАРЧЕ ЩЕ СТАНЕ СВЕТОВЕН ПРОБЛЕМ. ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ДА ДАВАТ ОБЯСНЕНИЕ ПРЕД НАЧАЛНИКА НА КРАВАРСКОТО ПОСОЛСТВО. А ТЕЗИ КОИТО СА СИ ПОЗВОЛИЛИ ДА НАТРАПАТ КРАВАРЧЕТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОСТЯТ НЕ САМО СЪС СЛУЖБИЧКАТА А И СЪС СВОБОДАТА СИ. ПОНЕ ПО ЕДНИ 10 ГОДИНКИ ЗАТВОР НЕ ИМ МЪРДАТ В СТРОГ РЕЖИМ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ И ЗАМЯНА.

20

М

преди 8 години

Тролчета, ако го бяха напляскали в Москва, тука щеше да има по 300 плюса! Каквото търсил е намерил! Айде приятна вечер! Плюйте си!

19

така трябва!

преди 8 години

До така трябва!Ако беше разбил някой дом както сега масово се прави, щяха кокалите му да натрошат. От полицейското са освобождавали хора посинели от бой, заради дребни и по-едри кражби, обири. такова беззаконие и нагла престъпност никога е нямало в България от 1879 до 1989 г.

18

инквизицията

преди 8 години

малко му е на този *** при нас щеше да бъде безнаказан и да вилнее още323

17

Анонимен

преди 8 години

Още един балкански много луд.Ама си е намерил майсторите.