110

Осторожко

преди 8 години

Среща на Г20. Преди нея - бежанска атака срещу Германия и ЕС, бомба в руски самолет, атентат в Бейрут, атентат в Париж, небеждават бежанците, вой на путинистите в цял свят, комунистът Оланд се отмята от Запада и влиза във войната заедно с Путин. Путин почти легитимира агресията си в Украйна..комунистическото джудже Оланд припка да склонява Обама да клекне на Путин, израел доволен,Германия в изолация...плоско та хлъзгаво. Язък за мъртвите и прокудените.

109

666

преди 8 години

До руски реотане голем ***,големо нещо....официалната информация следва окончателните данни от разследването,а кой какво е казал преди това ,не е важно

108

колио

преди 8 години

До 79 неграмотними умньо на 10х.м. над сибир и над Сирия температурата си е все -22С така че как им прегряват двигатилите на рускките самолети ми е много чудно.Ти май никога не си се качвал в самолет,и по добре не говори глупости защото има хора като мин прекарали доста време във воени и пътнически самолети.

107

Анонимен

преди 8 години

още като запознаха да бомбардират и обама каза 4е нещо ще се случи с руснаците! но какви му бяха думите точно не се сещам!странно обаче е 4е се случва нещото!

106

Анонимен

преди 8 години

За тези 50 млн долара награда нищо чудно бързо да стигнат до ЦРУ или МИ-6 като поръчители

105

Анонимен

преди 8 години

Въ! Най-напред Путин взе Крим, после зачезна и нЕкои руснЯци казаха, че се обряза, после влезе в Сирия, после падна самолета, за който се отрече категорично да е атентат и до който имаха достъп само русняци, после треснаха Парижата и накрая рече и отсече - АТЕНТАТ! Направо смърди на КГБ, което ние знаем много добре! Но пасаран!!! Аз няма да съм Париж.

104

факт-

преди 8 години

Вовата им се закани, а ей богу-руснаците- здраво пипат...скоро ще се чуе

103

Анонимен

преди 8 години

Много ясно, че ще ги открие. Даже ги знае кои са ...

102

Анонимен

преди 8 години

За информация за извършителите на взрива бяха унищожили пътнически самолет, съобщи възлагане на $ 50 милиона Руският президент Владимир Путин заяви, че терористите, чакащи за отмъщение:. ". Ще ги намерите навсякъде по света и да накаже"

101

НФСБ

преди 8 години

Лекa- полекa руснaците измрънкaхa истинaтa, която Щaтите им я повтaряхa вече месец! Aтентaт е рaзбирa се и рaвносметкaтa в жертви е в голям ущърб нa руснaците. Дaли ще бъдaт нaкaзaни терористите от синaйския клон нa ИД- много се съмнявaм, въздушните удaри сa въздухaрскa история, резултaтa е нулев в пустинятa!

100

Боби

преди 8 години

До Анонимен 125Защото ако е техническа повреда няколко високопоставени шефове на руската фирма превозвач щяха да влезнат в затвора. ППо руския закон

99

Анонимен

преди 8 години

Браво Путин,бой в която и точка на земното кълбо да се намират тези ***...Без съд и присъда....просто са се изпарили...На зло куче,зъл прът...а не като нашия президент......да подложим и другата буза....

98

Анонимен

преди 8 години

Синайският полуостров ще се превърне в лунен пейзаж и ще истчезне в дълбините на океана.

97

Анонимен

преди 8 години

Statusi , flagcheta ?

96

Каручка

преди 8 години

До Анонимен 105.... или на кой цедката за приемане на емигранти е по-ситна...

95

До руски реотан

преди 8 години

Ако няколко човека кажат че женати е бременна, ти били повярвал докато не и направят изследване. Путин е длъжен да повярва на своите специалисти които са правили разследването а не на няколко президенти, на които им се иска да е така, дори и да не е така. А има и друга версия че те са знаели какво ще се случи.

94

Анонимен

преди 8 години

Убийството на нашите хора на Синайския полуостров е сред най-кървавите по брой жертви престъпления. И ние няма да избърсваме сълзите от нашите души и сърца. Това ще остане с нас завинаги. Но това няма да ни попречи да открием и накажем престъпницитеВсички, които се опитат да окажат съдействие на терористите, трябва да знаят, че последиците от опитите за такова укривателство ще лежат изцяло на техните рамене...Какво повече!

93

Анонимен

преди 8 години

Русотъпофили , Щатскоидиотофили и всички там мъжелюбци! СВЕДЕТЕ ГЛАВА БЕ! ХОРА СА УМРЕЛИ! Толкова тъпизъм да има в тия коментари чак си мисля че ислямистите са прави да избиват това пропаднало население....

92

Анонимен

преди 8 години

Новината да се чете:Предстои сухоземна операция на руснаците.От ИД ще остане само това дето се скрие в Турция или се евакуира от менторите си.САЩ и запада ще се наредят да гледат отстрани с жални очи връщането на стабилността в арабския свят.

91

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 109В този отвратителен режим в Сирия жените ходят по поли над коленете и без бурки.В него живеят 13 млн души - половината от сирийците. В защищавания от теб режим на жените не им се вижда нищо - опаковани са от горе да долу. Само повтаряте като папагали , без да мислите.Едни избори под строгия контрол на ООН могат да решат кого предпочитат сирийците. Ама тогава да не пищите , че всички са рубладжии.