14

Един Българин

преди 8 години

Трябвало е да изхвърлят обратно в Турция. Нали имаме споразумение уж, Митов???

13

Анонимен

преди 8 години

нашите полицаи само пари искат и нищо не правят ,предлагам границата да се даде на една ловна дружинка ще ни опазят по добре

12

Анонимен

преди 8 години

Половината от днешните полицаи не са служили в казармата. Меко козано са ***.на. В израелската полиция човек който не е бил в казармата не го приемат на работа. Това се отнася и за жените работещи в администрацията на полицията. Първо условие да ги приемат на работа е да са служили в казармата.

11

Анонимен

преди 8 години

Добре де, какво се случва с нелегалните мигранти? Връщат ли ги откъде са дошли? Каква е логиката да се делят на легални и нелегални, ако после всички на едно място отиват? Наистина не разбирам.

10

Анонимен

преди 8 години

Поредните ислямистки терористи и бойци идващи да смучат и разрушават. Не мога да повярвам, че Европа (управляващите) изпростя толкова и допусна това с тези стотици хиляди ислямистки мигранти да се случи, тези хора къде живеят, история не са ли чели, какво се случва при такива инвазии. За жалост сега всичко едва започва и за нещастие ние ще сме свидетели на следващата война на континента ни, дано само тук не пострадаме.

9

ХХХ

преди 8 години

А сметнете колко влизат без проблем ..........но нищо ! Важното че Сидеров е арестуван и България ще процъфти !

8

Torro

преди 8 години

Ех тез имигранти на секундата научили български и разбрали командата "Спри!"Сега щеше да е добре и ако поне един от нашите генерали знаеше малко чужди езици и беше казал "Стоп!"...

7

Анонимен

преди 8 години

Браво на човека! Полицай - което ще рече бранител на закона - отвътре, завинаги.Показва какъв е начинът да се справим, когато редовните граничари, войски и полиция са безпомощни - пуснете ловците да патрулират ежедневно! Хем на лов, хем да наглеждат нашата си земя.

6

Анонимен

преди 8 години

Тази година по родните планини вместо глигани плъзна нов сорт дивеч - афгани. Подобно на глиганите, афганите също обичта да се занимават с подривни дейности в добре облагородени и поддържани градинки, за което по неофициална информация от министерството на екологията и горите са обявени за вредители и ще се предлагат по баничка с боза за отстрелян екземпляр. Нека ловът да започне !

5

Анонимен

преди 8 години

ЕВАЛА! СТАРА ШКОЛА Е - НЯМА СТРАХ!

4

бг

преди 8 години

Странджа хич не е лека планина,независимо ,че е с малка надморска височина.Там трябват редовни гранични войски ,както навремето,в противен случай няма опазване.

3

АЗ

преди 8 години

АБЕ ЗАЩО НЕ УВОЛНЯТ ВСИЧКИ ГРАНИЧАРИ И МИТНИЧАРИ...И БЕЗ ТОВА ЯВНО ГРАНИЦА НЯМА...И ТИРАНОЗАВЪР РЕКС МОЖЕ ДА Я МИНЕ КАТО КАЖЕ ЧЕ Е СИРИЕЦ И НЯМА ПАСПОРТ...НАПРАВО ДА Я ОТВОРЯТ НО ДА РАЗРЕШАТ НА НАРОДА ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ТЕЗИ МАЙМУНИ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ...

2

Ташунко

преди 8 години

Заглавието трябва да е "Българският Чък Норис задържа 34 имигранти.". :) Цяло постижение си е.. нищо, че явно не са били въоръжени.

1

Анонимен

преди 8 години

Е нали уж имаше "безпрецедентна охрана" на границата?