6

Това чака Европа

преди 8 години

1. "Белгия повиши нивото на терористична заплаха до сериозна и препоръча отмяната на всички масови събирания, включително спортни срещи и концерти."2. - Бабо Меркел где така ? - На джамия Мустафа.

5

Анонимен

преди 8 години

Ще им се види тясна Европа сега

4

Хронология

преди 8 години

Трима от атентаторите се взривиха до стадион Стад де Франс, но не едновременно. Всички те са се били наредили в шпалир през 100 метра един от друг и са чакали зрителите да тръгнат да бягат от стадиона след първия взрив и тогава атентаторите да започнат да се взривяват един по един по пътя на бягащите. Замисълът не успява, тъй като зрителите са останали заключени в стадиона и тогава терористите тръгват по заведения и зали.

3

маке

преди 8 години

абре еле не ги беше страх ама шубето си е шубемен как ме е страх да не влезне некой у избата и да ми изпие винцето ама съм турил 10 капана от тия с големите заби за вуци

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Седя и си пия кафето в един средноголям български град. Поглеждам навън и виждам - всеки втори е ром.В Западна Европа това е факт от години.Няма да се изненадвате тогава, че има атентати. Няма да се чудите защо има убийства. Логично ! Нормално е !При тази система имам усещането дори, че е желано от онези, които дърпат конците.

1

Анонимен

преди 8 години

Пентагонът забрани на американските военнослужещи да посещават Париж. Ще последва ли заповед и за Брюксел?