18

Анонимен

преди 8 години

например в Гърция това шоу от години не се провежда а в България явно си е паднало на оная работа

17

Теди

преди 8 години

А "КУХА ЛЕЙКА" знае ли какво е ?

16

Анонимен

преди 8 години

Не така, Деске, вие у ваше село с външните нужници, не знаете ли, че у тоалетната също може да има мивка?Не за друго ама да не вземеш да объркаш тоалетната с кухня....като дойде време за вечеря!

15

от мен

преди 8 години

Звучи като повърна!

14

До 16

преди 8 години

А защо трябва да сме в траур? За кого, за французите ли? Добре, щом сме солидарни с човешките жертви. Ама защо не бяхме в траур, когато изгориха повече от 100 човека в Одеса миналата година? Защо не се съюзихме срещу пълния геноцид и избиване на мирните хора от Донбас? В центъра на еуропаката! "Цивилизованата" еуропка! Или това са "други" хора? И киевските сатраписа "*** синове" ... НО НАШИ "*** СИНОВЕ". Е затова светът ще лети към бездната, а ние...ние си гледаме откачалките в биг брадъра!

13

шоумени

преди 8 години

Мен повече ме интересуват разговори за корупцията в София по високите етажи,но едва ли и този път разговорите ще са сериозни и разобличаващи престъпниците.Досега дори и клюка е нямало за свинските черва, а само какво празнуваме на 31 декември и коя е морската столица на България.Виж да ни уведомят че сме комплексирани все някой ще се намери .Абе, поне някое музикално мотивче може да потъси човек след някой епизод...

12

Куртев

преди 8 години

Е,Венелин Петков не е в БНТ а в БТВ ако това има някакво значение във случая...Извинявам се!

11

Куртев

преди 8 години

И докато Боби Ваклинов гони по нощните улици Венелин Петков за да му връчи златния скункс,че от БНТ закъснели с отразяването на атентата в Париж,то снощи когато уж трябваше да сме в някакъв траур,по родната на Господари на ефира Нова телевизия тръгна поредния биг брадър със "звезден" блясък,шум,суета и глуповатите разсъждения и хихикания на Десислава,със саркастичния нахален до безобразие гей-лорд(или обратно) Евгени Минчев и останалите родни ***.Кой ще връчи златен скункс на "господарите" ?

10

МЪРИ,СЛАВКЕ

преди 8 години

САМО В КУХНИТЕ ЛИ ИМА МийКИ,***?!ЪМ ВИЙ В РАДНЕВОТО,АСЛЪ,НЪЛ НЯМАТЕ БАНИ,НИ ЗНАЙТИ,ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА И В БАНЯТА,И В ТОАЛЕТНАТА.

9

Анонимен

преди 8 години

Ама то пак ли имало Бай Брадър

8

_!_

преди 8 години

АНАТЕМА

7

Анонимен

преди 8 години

хахахахаха. АЗ имама мивка и в банята....Пък и не ми е ясно защо Десислава не е във Вип Брадър?

6

Анонимен

преди 8 години

Промиване на тези които се интересуват слабо от реалността

5

Аз съм тъпунгер и

преди 8 години

моля някой да ми обясни заглавието, после ще прочета труда под него!

4

Аз

преди 8 години

Изключително добър съм станал в компресирането на словесните описания. Например биг брадър мога да го опиша само с 2 думи - пълна...

3

Анонимен

преди 8 години

Нямат отказване, ей. Трети подред. Пълно дъно.

2

Блъско

преди 8 години

Просто УНИКАЛНО 6 месеца по нова само Биг Брадър,толкова ли пропадна тази телевизия се чудя.Една и съща боза всеки ден и едни и същи простотии.

1

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера защо трябва да се натрапва някаква простотия.