62

Извънземното

преди 8 години

Както винаги коментарите са пълни с хора вярващи, че "Арабската пролет" е проведена, каквото и да означава това, от ЦРУ. До всеки нормален който чете това съобщение: не се отчайвайте, не сте сами. Все още има много хора, които не вярват в илюминати и рептилии. Просто новинарските коментари привличат индивидите, които обичат да носят целофан на главата, за да не им четат мислите.

61

gosko

преди 8 години

До АнонименТова, което пишеш може да е така, може и да не е така, но то не доказва че ЦРУ е реализирало цветните революции, което беше предмета на статията и на нашият "спор". Според мен Локърби, Берлинската дискотека, инвазията в Кувейт, десет годишната ирано-иракска война, обгазяването на кюрдите и пр превръщат покойните кадафи и садам в легитимни цели. Хаоса е следствие от неспособността за самоорганизация, а инвазията в Европа следствие че не си пазим границата, нещата са пределно прости!

60

vlady

преди 8 години

Видя се, че демокрация при арабите е невъзможна - вариантите са арабски социализъм, военна диктатура или ислямска такава. Голяма грешка беше разбиването на арабските социалистически държави Ирак, Сирия, Либия - бяха практически единственото противодействие на радикалния ислям.

59

Анонимен

преди 8 години

интересно защо всички простотии и неудачи на света са американско изделие

58

Анонимен

преди 8 години

След дъжд -качулка -***..хме света ,сега сме виновни-но зад един океан разтояние. Сори -оставихме ви в ***!

57

gosko

преди 8 години

До Георги1. изведеното като заглавие на статията заключение на автора не се покрепя от текста на статията. 2. Участие и ангажираност на ЦРУ със цветните революции - да вероятно, основен двигател - едва ли. (между другото доста по силна ангажираност има на Русия в Украйна и преди и след)3. Причина за цветни революции - тиранични, подтиснически режими, съпротива срещу тях подкрепа за съпротивата (ЦРУ и други) впоследствие провал да се установи стабилност. Да не забравяме Локърби, Берлин дискот

56

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

Американците не са глупави ама хич.Явно яко са нагазили в лай_ната и бързат да си признаят нещо очевадно за да не излязат други факти които да взривят САЩ и да доведат до разпад на държавата.ЦРУ бърза да хвърли на вълците Обонго и политическия му кабинет с цел да замажат друг гигантски скандал чието разплитане е започнало и предполагам че иде реч за това кой е създал ИД и кой я финансира.

55

Георги

преди 8 години

До goskoТи сериозен ли си? Никой сериозен анализатор и специалист на отрича участието на ЦРУ в цветните революции. Евтин и бърз начин за прокарване на интересите на Империята/САЩ по света. Такива има в Украйна 2 пъти, Киргизстан, Грузия и още доста страни вкл. Арабската пролет. Докато в Египет и Тунис народа участва дейно в революциите, в Либия и Сирия ЦРУ има основната роля. Резултат- Либия и Сирия вече няма , но има ИДИЛ. Мисията е изпълнена успешно от САЩ за сметка всички останали.

54

И Други

преди 8 години

И МНОГО други ДАЛАВЕРИще си ПРИЗНАЯТ

53

Анонимен

преди 8 години

Iskate Keri da si posipe glavata s pepel??? I v Irak nyamshe orajie, no gi izpepeliha!!!

52

Анонимен

преди 8 години

Kakvo kazvat sorosoidite????

51

gosko

преди 8 години

никъде в статията или в приведените цитати не се потвърждава заглавието.Кога, къде и кой от ЦРУ е казвал, че те са първопричината за арабската пролет. Такова нещо нито е казвано, нито е реалната ситуация. Да си припомним как ние българите преди не толкова много години, когато узнавахме за мъченията на които се подлагат арестуваните мед. сестри, се молехме и надявахме някай да вразуми Кадафи, било то с пушка или друго

50

Виновна е не...

преди 8 години

" Арабската пролет ", а " Еврейската зима " !!!

49

Аз Малдив

преди 8 години

"анализаторите от ЦРУ смятат, че през последните три години е имало повече изблици на нестабилност"Това не са анализатори, а историци, щом констатират минали неща. Ако бяха анализатори, щяха да са ги описали, преди да се случат и ако са искали - да са ги избегнали като не ги забъркват.

48

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

Ха та каква стана тя сега?Та нали уж в Украйна народа по собсвена воля и убеждение свалил бившия президент.Точно до вчера и Обонго и Кери ревяха с пълно гърло и тръбяха че истината е такава.Днес обаче институцията упражняваща истинската власт в САЩ казва точно обратното.А къде изчезнаха хамерикано-*** *** защитаващи тезата на Обонго?С влизането си в Сирия, Путин тотално размеси тестето с карти и предизвика действия доказващи престъпната политика срещу човечеството на Обонго.

47

Светъл

преди 8 години

Само видях заглавието и се отвратих!!! Е*ати лицемерието.....та нали те свалиха толкова режими и те правят арабската пролет.......

46

Патриот

преди 8 години

Опа !!!!! Сега трябва ли всеки *** и натовец да си изтряска малоумната кратуна в стената и да разбере ,че е просто едно нещастно тъпо парченце?Добро уто ,естествено ,че ЦРУ е зад арабската пролет и за конфликта в Украйна и навсякъде изобщо!Аре честито евроатлантически ***!

45

Анонимен

преди 8 години

До Шопа, Одисей 1, Чебурашка и другите пропагандатори>А сега четете ли, кой е главния терорист? Пред ФАКТИТЕ - дори и краварите мълчат.Да е жив и здрав Путин още дълги години, та да оправи бакиите дето натвориха "великите" от белия дом и евреите.

44

Ангел

преди 8 години

ЦРУ и Евреите да си продължат кампанията за упадък на близкия изток и ислямската култура.Там НЕ трябва да им стабилност и хармония.След десетилетия на нестабилност и войни. Ислямския свят ще бъде толкова изтощен ,лабилен и настървен срещу модерния свят че ще бъде оправдана всяка масова атака за неговото унищожаване ,освен това ще бъде и лесно.

43

Анонимен

преди 8 години

ПУТИН НА СРЕЩАТА В АНТАЛИЯ Е ПРЕДОСТАВИЛ СПИСЪКА НА 40 ДЪРЖАВИ "СПОНСОРИ" НА ИДИЛ... ПЛЮС САТЕЛИТНИТЕ СНИМКИ НА ИДИЛОВСКИЯ ИЗНОС НА ПЕТРОЛ ОТКОЙТО ПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ .КИЛОМЕТРИЧНИ КОЛОНИ ОТИВАЩИ ДО ХОРИЗОНТА ОТ МАШИНИ ПРЕВОЗВАЩИ ПЕТРОЛА ...ИСКАТ ИЛИ НЕ ИСКАТ СКОРО ДОСТА ДЪРЖАВИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТ ОБЯСНЕНИЯ ЗА "СПОНСОРСТВОТО "СИ И ИМЕННО ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ВСЕ ВИКАТ В ОБЩЕССТВЕНО ПРОСТРАНСТВО "РУСИЯ Е АГРЕСОР"