86

Християнка

преди 8 години

Значи паспорта на самовзривилият се терорист е намерен. Разбира се, паспортът трябва да оцелее, за да обвиняваме всички мюсюлмани! ;]

85

Globalfix

преди 8 години

Стресът е лошо нещо. Джихади Джон колко глави махна преди да му излекуват лекия невротизъм с бомбошокова терапия.

84

Анонимен

преди 8 години

Ей,много скучаел този Ибрахим!Та от скука чак се взривил!Майка му твърди ,че е от стрес.Може би се е стресирал от факта,че на тази възраст още никого не е убил,друго обяснение няма.

83

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 106А, не, сакън, не, какъв човек си ти, бе! Линч?! Ама това е старовремско! Сега връзваш бомбата на кръста, ако си мъж - мяташ една бурка на главата и - газ към центъра на Париж, Лондон, Брюксел, Копенхаген, абе, къде си избереш. Но където, както обикновено се събират имигрантите, от които 99 на сто биха ти резнали русата главица, защото си християнин. Стресваш се, от стрес натискаш бутона и ... А ти - линч, друг пък иска гилотина, ама много сте изостанали и неефективни.

82

Анонимен

преди 8 години

Да бе, майко на масов убиец, възпитала си го ти! Той "от стрес" е сложил взрива на гърба си, нали! Не ви е срам, майки на убийци, пък и лъжете! Просто мълчете! Всички знаят, че вие, майките на такива синове се гордеете, че самоубиващите се ваши деца, отиват на небето, така "служат" на Аллаха. Живеете в жестока, смъртно опасна за човечеството заблуда. Сами упорито не искате да се отървете от нея. Затова поне мълчете. Не кощунствайте със смъ.ртта, кръвта и мъката на други, нормални, майки.

81

До

преди 8 години

До 73......."Предпочитам да живея с американци,руснаци,французи отколкото със сирийци, турци или каквито и да било то ислямисти! "..... Същите гл'упаци като арабите но с друга програма. И понеже още не сте рязбрали тази истина ще ми наслагате сто минуса но на мен не ми дреме.

80

Психиатър

преди 8 години

И аз на моите пациенти които страдат от стрес им препоръчвам най-доброто-да се опашат отвсякъде с експлозиви и да се разхождат в най-големите тълпи народ за да им се вдигне самочувствието и да избегнат стреса от своята малоценност.Странични ефекти на лечението-при неуспешно ликвидиране на стреса следва взрив!

79

Анонимен

преди 8 години

Добри времена бяха , когато я имаше гилотината !!

78

Анонимен

преди 8 години

От стрес си палят по цигара, а не хвърлят бомбиРазтлговор с преводач.Голяма интеграцияА на нас ни правеха забележка за ц.ига.ните, че и в гр. Страсбург ни съдятФранцузите да ни върнат всички пари, коиито ни откраднаха чрез " съда" в техния Страсбург

77

Анонимен

преди 8 години

Мислете мои малки панелни плъхове , мислете. Ако някой няма изгода от тях ISIS, мислите ли , че е много трудно да влезнат заедно Руски и Американски войски и за 1 месец ще избият и последният ислямист. Но, някой не иска това от великите сили

76

Анонимен

преди 8 години

Павилно ! Не се карайте на ***, да не вземе да се стресне и тя и да изтрепе сума ти народ.Абе *** европейци акъл имате ли в главите. При такъв случай целия род вързани на площада с обявен час за линч. Само тогава ислямистите ще научат цената на своето деяние ! Който иска, рода му да плати, нека да извърши атентат

75

Анонимен

преди 8 години

Стреснал се горкичкия я не и се карайте на *** да не се стресне и тя , той само си играел и изведнъж хоп и изчезнал

74

Анонимен

преди 8 години

КОЛКО ЛИ НЕНОРМАЛЕН ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА СЕ САМОВЗРИВИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

73

Анонимен

преди 8 години

А ТОЗИ КОЙ БЕШЕ ТОЧНО ОНЗИ ДЕТО СТРЕЛЯШЕ С АВТОМАТА ИЛИ ДРУГИЯ ДЕТО СЕ ГРЪМНА ИЗМЕЖДУ ХОРАТА!!!-------------------------------ИЗВОДА Е: ИСКАЛ Е ДА УБИЕ И КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ!

72

ставри

преди 8 години

Те от стрес наводниха Европа.

71

nina

преди 8 години

Защо въобще се дава поле за изява на тази *** патица?Какво очаквате да каже майката на един террорист?Че е гаден ***?

70

Здрав разум

преди 8 години

Както я карат, европейците ще загубят собствените си държави. Не може да пръскаш пари като социална политика, от която да се раждат изобилно потенциални терористи, и после да пръскаш още пари за полицаи и служби, които пък да следят потенциалните терористи да не станат реални. Докога? А обикновените хора, които не са нито полицаи, нито терористи, са беззащитни. С малки изключения, в Европа оръжията са в притежание на бандитите и на полицията. Свободните хора трябва да бъдат въоръжени.

69

Здрав разум

преди 8 години

Разговаряли с майката на трима от атентаторите чрез преводач, което означава, че не е знаела местния език. Щедрите социални помощи не водят до интеграция, а до гетоизация. Втори коментар: жената очевидно подкрепя терористичната дейност на сина си, защото приема за нещо нормално той да ходи с пояс с експлозиви. Това за стреса - може би е искала да каже, че заради него момчето се е взривило само, т.е. не е успяло да убие повече, какъвто е бил замисълът.

68

Джак

преди 8 години

Всички тези неща стават заради нео-либерализма който всъщност е прикрит сатанизъм извършван и провеждан от слугите на лукавия чрез който се цели разрушаване на нациите и националността и след това въздигане на сатанински нов световен ред. Затова и нео-либералите пропускат ислямистки пълчища, те не са *** много добре знаят че това ще доведе до социална нестабилност, атентати, тероризъм и в крайна сметка разруха. А тези които се опитват да спрат това наричат радикални популисти.

67

Анонимен

преди 8 години

твърди, че се е взривил случайно????????