29

Анонимен

преди 8 години

Аман се каза от пацефисти и комунисти.Имам чуството че сума народ блее и вика ела вълчо изяш ме.Аиде стегнете се малко не се дръжте като ***....и.Воиници не стели ходили.

28

Кристиян

преди 8 години

Всичко е продуцирано от Американците и Европейците. Не вярвайте на нищо което пише по вестниците и телевизиите. Всичко е направено за да се предизвика война, от която най-големите производители на оръжие и банкови услуги ще се облажат за сметка на милиони жертви. Ако сте войник не отивайте на война защото допринасяте за това ада да дойде на земята. Ако няма войници, които да отидат на война, няма да има война!

27

Анонимен

преди 8 години

Бе на тия джихади от Вашингтон ли им пишат речите и лозунгите? Се едно Обамата се заканва на некой, че ше го демократизизра - така звучат и тия от ИД.

26

Даниел

преди 8 години

Къде е видето, хора?

25

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Защо всички лозунги на джихадистите ----звучат , като че ли са правени на Лубянка от ЧЕКАдистите...

24

до 35

преди 8 години

Върнете заграбения Крим на Украйна и ще си помислим...

23

Hamaz

преди 8 години

Zappochva masovo da se spami sega. Bombandiraha STOLICATA NA ISL DURJAVA ot koga imat stoolica i ot koga imat durjava.Nikoi ne kazva ot kade imat orujie i koi gi finansira....1.Suzdavane na problem-atentat2.Vzimanen na reshenie-obqvqvane na voina 3.Deistvie-udari sreshty Isl( a te se pravat sreshtu siria)

22

Нели

преди 8 години

Категорично не вярвам на нищо, което се говори и пише за Идил. Всички клипове с обезглавени хора е много възможно да се правят в Холивуд примерно, няма да се учудя изобщо. Американците са ненадминати в създаването на лъжи и манипулации, за да могат да оправдаят хегемонистичната си политика в Близкия изток. Каквато и да е истината, уязвими сме ние обикновенните хора и на никое правителство и на никой политик не му пука за нас.

21

ОТ МОСКВА:

преди 8 години

.....ВСИЧКИ ДРУГИ ---но, не и Москва!Пролетарий от Запада -----станете СЪЮЗНИЦИ НА РУСИЯ !!!!Иначе ......атентати!!!

20

да

преди 8 години

автентично е видеото! снимано е в студио в Холивуд ! както и всички други видеа на които режеха глави и отпраяха заплахи

19

Даниел

преди 8 години

Някой знае ли къде ги пускат тези клипове?

18

за 20...

преди 8 години

...ами, ако прати чеченци и грузинци...??!Ше се обрежеш ,ли..??!

17

Анонимен

преди 8 години

Русия смачка нацистката военна машина, та с тези *** ли няма да се оправи!? Но нека още да им опре на европейците. Тогава сами ще поискат помощ.

16

Ха,ха,хаааааааа....

преди 8 години

ВСИЧКИ ДРУГИ ....НО, НЕ И... МОСКВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩО ЛИ , ТАКА...??!!!

15

Анонимен

преди 8 години

А вие ще споделите съдбата на Содом и Гомор, нащастници!

14

Yosif

преди 8 години

Войната е нещо, при което едни непознати хора убиват други непознати хора, а тези които имат интерес от войната се познават един друг и не се убиват друг другимо.

13

1

преди 8 години

А първо преглътнете това дето ще ви се изсипе следващите месеци на главите. После се оправете с кюрдите и иранците и иракците, които почнаха да ви колят като пилета. После се оправете с армията на Башар Асад и руската авиация. Пък след това ще видим. Терористите всъщност са местни , родени и отгледани в Европа, които са забравили откъде са дошли. Явно помощите и толерантността разпложда и терористи.

12

европеец

преди 8 години

Брюксел:Да защитим мигрантите от тероризма!Каква далновидност!

11

Анонимен

преди 8 години

Да се готви Германия да бъде срината до основи, тя ги доведе това лято цели полкове от ИД!

10

ЗОМБИТА

преди 8 години

СЪБУДЕТЕ СЕ ! Това е театър за всяване на страх и омраза , има големи планове за бъдещето на европа и изкуствената религиозна война която предстои. Фактите са очевидни - САЩ (както и Турция най - вече) са основните финансисти на ИД . Оланд е подставено лице , организирал театъра в петък, на никой не му дреме за нас (ОФЦЕТЕ РОБИ) . Нека съм луд , ние всички сме си равни така или иначе и еднакво луди , РОБИ НА ПАРИТЕ И БАНКИТЕ.