16

Анонимен

преди 8 години

Белгийците валонци ли са или фламандци? Или са наполовина валонци, наполовина фламандци? Има ли въобще такава нация белгиец?

15

Анонимен

преди 8 години

Politie = полицийка

14

Анонимен

преди 8 години

Проблемът в Моленбек не е свързан толкова с тазгодишните бежанци. Там са предимно мароканци и алжирци, много от тях живеят там от десетилетия. Определено не е приятен квартал. Също като Андерлехт, също като центъра, включително Европейския квартал със сградите на институциите, също като Скарбек (макар, че там са повече турци).

13

,?

преди 8 години

До !Моля те, кажи ни каква е идеологията на Русия? Аз също ще я прегърна, ако ми хареса. В ОТАН и в европейския халифат вече не се живее.

12

Анонимен

преди 8 години

Русия има възможност да прибира неограничен брой джихадисти - по човек на 100кв.км в тундарата. Пратете там най-надъханите от тях.

11

!

преди 8 години

Ама ние за какво се смеем на нашите *** в съдилищата?!?! Та те в меката на толЕрасткия Съюз са наясно от доста време, че някакъв *** е организатор на редица терористични актове преди доста вмре....и решават да го издирват едва сега....Това е някаква адска пародия....Това ако са им ценностите с кеф ще прегърна идеологията на Русия. Европа се управлява от бавноразвиващи дупедавци.....историята ще ги запомни като умствено изостанали...В сравнение с тяхната нашата правосъдна система цъфти!

10

Анонимен

преди 8 години

До чеснови мюсли с празда наистина това а пълна пародия - белгиец честно казано вече ми е смешно не ми е тъжно

9

чеснови мюсли с праз

преди 8 години

"белгиецът Абделхамид Абауд"? Европеец с такова име никога е нямало,няма и да има

8

Анонимен

преди 8 години

Пребиването на пенсионери не е ли тероризъм?

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8пишеш пълни глупости ...живеем 21 век а не в 18-ти ....явно работиш като касап (месар) !

6

Мюслита навсякъде

преди 8 години

Брюксел е 1/4 араби (може и да са повече). Има квартали, които са в пъти по-опасни от най-долните български гета. Убийствата и тежките престъпления в Брюксел са към 2 пъти повече от тези в София (на глава от населението) по данни на Евростат. Белгийците и другите западняци си мислят, че все още са господари на положението, но отдавна всичко е извън контрол. Нищо не може да спре предстоящите междурасови и религиозни сблъсъци в Западна Европа. Нещата наистина са сериозни.

5

Анонимен

преди 8 години

майка ми не е в арабския квартал на Брюксел. На война като на война. Покрай сухото гори и суровото, но за да изрежеш тумора, трябва да режеш и до здраво. Съжалявам. Такива са реалностите.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3ако *** е колатерална жертва ...пак ли такива глупости ще пишеш?

3

Анонимен

преди 8 години

Защо цензурирате думата "***" в коментара ми по-долу? Джихадистите са си ***.

2

Анонимен

преди 8 години

Бой до дупка по джихадистката ***! И колатералните жертви нямат значение. Както казват французите: На война като на война!!!

1

майорски

преди 8 години

Днес пак ни информира детайлно и двоевременно какво е казал .....Reuters