7

?

преди 8 години

..., а децата не отидоха на училище в събота"

6

@8

преди 8 години

Чрез ФБ има да чакаш да излезе нещо, в БГ ФБ се контролира доста. За да излезе от там нещо, трябва да стане вирусно (споделено от много хора за кратко време), тогава алгоритмите няма да успеят да го спрат. Туитър е много по-подходящ за борене на уважаваните медии, организиране на протести и т.н., защото е в реално време, доста по-анонимен и трудно се цензурира. Във ФБ може всичките ти познати да споделят новина и ти пак да не я видиш, защото алгоритъма е "решил", че няма да ти е интересна.

5

Папурко Мадурев- Бг.

преди 8 години

Това е конспирация на капиталистите

4

Анонимен

преди 8 години

Във Франция стана белята и това им развърза ръцете да се борят с тероризма по не толкова толерантен начин. Жал ми е да си помисля в БГ какво ли би станало - първо, ще има пълна дезинформация от всички "уважавани медии", тип Чернобил, после, след като някой даде гласност чрез ФБ или друг способ ще излезе Бъчварова да мига и да обяснява, как иска пари за ремонт на патрулки и тн. Франция ще се изправи на крака, ама ние и без тероризъм сме заминали

3

Гошу

преди 8 години

Щом започваш да променяш традициите си, навиците си, стереотипите си поради някакво външно влияние, значи ти вече си победен и сега се адаптираш към нов живот и нова реалност. Но при всички случаи си победен, така че за мен джихадистите постигнаха целта си, а какво говорят политиците, че всички остават сплотени, солидарни, за мен са бошлаф приказки.

2

123

преди 8 години

Не лошо да се учи в събота - или просто някакви задължителни спортни мероприятия...

1

Анонимен

преди 8 години

Преди доста години, ние също ходихме на училище в събота - питайте по-възрастните. Явно и във Франция е така. Ангажират вниманието на децата, вместо да се занимават с глупости като нашите българчета.