17

Lan

преди 8 години

То защото на терористите им пука за нашите "идеали", възползват се от толерастията и налагат своите виждания. След сто години няма да има помен от "мултикултуризъм" - ще има само една култура и тя няма да ни харесва! Българите не са заслепено стадо - много добре виждаме кланицата и никакви краси думи не могат да се мерят с кръвта, особено с нашата!

16

Анонимен

преди 8 години

Пази Боже сляпо да прогледа...и да се изказва

15

Свобода не слободия

преди 8 години

Не може без граници, в дебелите книги пише, че градовете са имали крепостни стени в миналото. Сега всеки иска да има сигурен дом, слага аларми, камери, охрана, а държавите? Има много несправедливост по света, затова има и страдание.

14

новия свят

преди 8 години

Господин Тодоров,навремето ви харесвах и уважавах ,но защо сте подведен .Мулти култи приключи и беше един етап от плана за обединение на планетата.Но не в името на комунизма ,демокрацията и човешките права,най - малко .А в името на властта на шепа елит.Следва световна диктатура на технологиите.Осъществена и чрез зле подготвени поколения. Факт .Мисля,че и вие го виждате,но не ви изнася.Да,светът отива към имперска структура.На върха шепа господари .Другото роби ,в средата псевдо хора с технологии

13

именно

преди 8 години

Много от мултикултуралистите всъщност са виновници за състоянието на планетата и търсят усилено начини да се измъкнат от отговорност. Много от тях са пропагандирали исляма и сега умират от срам ,макар глобалистите- бивши комсомолци и партийци да нямат срам .Както личи и от тия двамцата .

12

европеец

преди 8 години

Едно време защитавахме Европа от османското нашествие с оръжие,а сега ги каним! Падналите за свобода ще се обърнат в гроба.Явно е трябвало на германците да им режат зелките мюсюлманите.Нищо не щат да помнят от историята.

11

до 14

преди 8 години

И като не могат да бъдат спрени с граници ,дайте да ги пуснем .Страшна логика имаш .

10

европеец

преди 8 години

Свободата и демокрацията са застрашени и се бранят с оръжие.Какви ги плещи този ***.Те ще ни убиват ,а ни ще им пазим правата.Ега си извратеното мислене.Ако му гръмнат децата така ли ще мисли.Мръсни платени клакьори.

9

...

преди 8 години

Чак мен ме хваща срам ,когато гледам глупави хора да изразяват мнение и то пред толкова голяма аудитория.Границите трябваше да се затворят отдавна !И мога да кажа на господина,че мултикултурализмът се провали,провали се и капитализмът - отвсякъде лъха на гнило.Мисля,че ще станем свидетели на огромни промени и измислянето на съвсем нова форма на управление,различна от демокрация и комунизъм.

8

Анонимен

преди 8 години

По какво профилите на терористите се различават от тези на партиините секретари или функционери от близкото минало ,който мутираха в какво ли не и продължават да тровят атмосферата тук

7

Анонимен

преди 8 години

тия двамата са братовчедки на Рада Дълбоката

6

Анонимен

преди 8 години

Аз защо се пропуска, че Франция, която взе дейно участие в унищожаване на държавността в Либия, затвори границата с Италия и не иска стотици хиляди мигранти? Защо Англия затвори границата и засили контрола на тунела? Вички са в кюпа. Най-малко виновни са точно Балканските държави, чиито марионетни правителства просто изшълняваха чуждите заповеди! Но те са удобната дъвка за измиване на ръцете в стил Пилат Понтийски.

5

маке

преди 8 години

ами напълно постижима цел (затваряне на граници) веке на половин европа тва им е у канчетовчера кат гледах какво се пръсная френците от една пиратка а уж не ги е страх

4

Анонимен

преди 8 години

Капиталът пак си гледа интереса! Корпорациите се превърнаха в най големия враг на човешката цивилизация!! В преследването на облаги са готови да ликвидират цивилизацията и разни съпътстващи я подробности като национални култури и етническо разнообразие. В този хаос като нищо ще подпишат ТТИП И НЯМА ДАЖЕ ДА РАЗБЕРЕМ! Корпорациите срещу човечеството ще бъде мотото на 21 век!

3

Анонимен

преди 8 години

Тогава Оланд и Меркел да отворят широко вратите си и да оставят охраната да напусне и да разберат как се чувстват нормалните хора. Ама не - те били богопомазани и щели да ги пазят пък нормалните хора - кучета ги яли или по-точно ислямисти. Докато народа не започне да острелва предателите и докато има *** полицаи (защото всички полицаи са платени Кириак Стефчовци) до тогава трябва да има трупове на предателите. И няма друго решение. До тогава чужденци и малцинства ще ви избивват по улиците

2

хм

преди 8 години

По думите му с атаки, като тези от Париж, терористите целят затваряне на границите и идване на власт на правителства, които да сложат край на сегашните демократични и мултикултурни общества.-----------------------------------------Умник до умника... вече почват да стават опасни тия "експерти" с говоренето си

1

ЕХ, Европо

преди 8 години

Целта им била затваряне на граници .Ето пример на лудостта на днешния свят.По всичко изглежда ,че именно свободното движение е най - големия приятел на ислямистите ,но в ЕС са си наумили ,че ислямистите целяли да затварят границите .ХА ХА ХА.