16

браво

преди 8 години

Почвайте и руските трoлове и направо на трена за Москва. Там било рай казват ....

15

Рум. Бъч.

преди 8 години

А за сведение, незаловените са 32000!

14

Анонимен

преди 8 години

Е КАКВО ПРАВЯТ ТЕЗИ ДЖИХАДИСТИ В БГ И КАК СА МИНАЛИ ПРЕЗ ОГРАДАТА? ТАЗИ ОГРАДА КАТО ЧЕ ЛИ Е НАПРАВЕНА ЗА УКРАШЕНИЕ. НО ПО ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ ДЕЛНАХМЕ НЯКОЛКО МИЛИОНЧЕТА ПОКРАЙ ТАЗИ ОГРАДКА А ВИЕ ДА ГО ДУ.АТЕ ТАРАТОРО ТАРИКАТЧЕТА И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НА НЕГО.

13

Анонимен

преди 8 години

Е как влизат в България като по магистралата на Бойко ?Колко милиона се прахосаха за огради, гранични полицаи водачи на джахадисти, джандармерия и дори войската на оня ***, пейзана Ненчев !

12

?

преди 8 години

А колко още има нехванат?

11

Анонимен

преди 8 години

Резултатите от масовката - пряко доказателство как се "охранява" граница за пример!

10

Анонимен

преди 8 години

Абе у нас няма незаконни емигранти - всички са сирийски бежанци. Не може така ще сезирам БХК, ФБР, НАТО, Пентагона и Арменската епархия заради проява на антитолерастия от страна на днес бг.

9

Анонимен

преди 8 години

320 заловени, значи говорим за хиляди преминали нелегално

8

Anonimen

преди 8 години

Полицията спи ли?320 са заловени за два дни!А незаловените колко ли са?27 000 са влезли в страната през тази година според главния комисар.Е откъде влязоха,бе?Нали уж имаме ограда,нали уж сме надеждната граница на Европа.Май не е така.Мал могат да си влизат от където си поискат и ние нищо не можем да направим.И само мизерията у нас ги спира да не са 270 000.Имаме ли държава или всеки да се спасява поединично?!

7

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че от МРВ-то ги знаят много добре кои са - нали и те са в схемата. Родната полиция ни пази - зорко следят на границата - да не би да мине някой без да си е платил таксата. Нашествениците сами си признават,че им искат по 1000 евро, за да минат през браздата. Даже в един репортаж от Резово го съобщиха официално по БНТ. Те окупаторите сега нямат нищо общо с терористите, после те самите ще станат терористи - когато не получат това, за което са дошли и което са им обещали - пари и жени.

6

Анонимен

преди 8 години

всички незаконно прибиваващи в страната трябва да бъдат задържани проверени и насочени към съответните институции или екстрадирани

5

Кукувица

преди 8 години

Бравос! Щом нямат съпричастие към терористичната дейност, веднага да им се раздадат по 1000 евро и да се пуснат на свобода да се интегрират. Може и към Германия.

4

Куманарев

преди 8 години

Ами защо трябва да стане нещо за да си размърдат задниците в меверето? Всичко се знае кои са каналдижиите, къде се подвизават и т,н,, ама сега да я да покажем че действаме. Пълни нещастници са.

3

ЛАГЕР НА ДОНДУКОВ 1

преди 8 години

да им направят и да открие ТИКВАТА 2 НОВИ ДЮНЕРА да ги хранят за сметка на народонаселението на КОЛОНИЯТА РБ

2

хаха

преди 8 години

Пак симулираме действие за рпед обществото.

1

Анонимен

преди 8 години

И как разбрахте, че не са съпричастни към терористична дейност?