37

rrrrrrrrrrrr

преди 8 години

Хубаво ги хванали !Ами после ? Какво ще ги правят след 24 часа ?Това е въпросът!

36

Garmen

преди 8 години

E pa losho nema - da idvat, da gledat adresni registracii - ima - tuka ima, tuka nema.

35

ufffff

преди 8 години

Тия се сетиха най-после................!!И какво ФБР?????На кварталните им викат ФБР?!?Идиотско!!!

34

Шарли Ебльо

преди 8 години

Отвличаме вниманието от ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ избори...

33

ico Canadeca

преди 8 години

E to naii nakraia moge da se setat che na granicata zakona e edin Minavaneto e samo i edinstvenno prez kontrolo proposkvatelnite punktove A za ostanalata zgan 1 pat se kazva STOP i posle lek OTKOSSS,

32

Анонимен

преди 8 години

И там един от терористите бил с десетки обвинения за различни престъпления, с присъди, но нито един ден в затвора! Дори и във Франция! Бил известно време и в Сирия, и са знаели за това. Чак сега ще разследват как се е стигнало до такава развръзка. Вижда се какво може да се очаква от рецидивисти, особено от ненаказани адекватно! Нека нашите служби и особено съдът да си вземат поука, а не след дъжд качулка!

31

Анонимен

преди 8 години

Смях в залата. Познавам поне двама от помашки села, които десет години учиха по САрабия и Турция за ходжи и се върнаха като пълни зомбита. И това държавата го наблюдава напълно спокойно?!! А колко са спящите клетки сред имигрантите можем само да се досещаме. Пуснахте вълка в кошарата- сега ще спасявате агнетата.

30

Анонимен

преди 8 години

да вярвам ли на ушите си?! "бежанците" отново станаха "незаконни мигранти"!... всяко чудо - за три дни. колко бързо мени посоката си вятърът... и колко безсмислено е човек да се пали!

29

Анонимен

преди 8 години

Родното ФБР и американската ДАНС в съвместна акция срещу каналджии и тръбопроводчици. Заловени са Каналин Цолов и Кейналайн Инчов.

28

Анонимен

преди 8 години

Американската ДАНС също работи усилено.

27

Анонимен

преди 8 години

Айде стига сте писали глупости !Какво общо с ФБР имат тия некадърни тлъстаци, назначени с връзки ?

26

Анонимен

преди 8 години

Издирват каналджии и водопроводчици.

25

Анонимен

преди 8 години

В борбата с тероризма всички методи са добри. Предлагам за един месец да се декриминализира незаконното притежание на оръжие,части за него, взривове и боеприпаси и всички, предали ги доброволно в МВР да не носят отговорност. За другите отговорността да важи.

24

se

преди 8 години

Чудна работа.Защо службите се задействат след последиците.Та тяхно задължение е постоянно да се грижат за безопасността ни.Акция ,пълни глупости.Денонощно трябва да има акции а не епизодични.Връшане на граничната служба в армията.Бразди,тел,миниране ако трябва и постоянен контрол.Ама бавно минавали КПП тата.Ако трябва няма и да минавате но трябва да се спрат лица идващи у нас с цел да убиват и рушат обществото ни.

23

4040

преди 8 години

Ами айде и ти отивай да работиш там

22

иван

преди 8 години

Ахахаха ДАНС - службата - мечта, пиеш кафе по цял ден, цъкаж фейса и получаваш 3 боа заплата.

21

96071

преди 8 години

Видя се , че не е точно така . Защото единия терорист е трябвало да се взириви на стадиона , а се е взиривил пред .... Поради засиленото полицейско присъствие или не е влязал от страх или не е бил допуснат ....

20

Анонимен

преди 8 години

На другата сутрин като ги пускат голям прaз.

19

Анонимен

преди 8 години

Колкото и предпазни мерки да се вземат ако терористите искат да направят атентат ще го направят.

18

<><>

преди 8 години

Кой е навит за един ударен излет в сърцето на БХК ? Да се съберем 1000 човека и да се крепим ! 1 да задържат всички да влезнем в районното !? Това нещо БХК трябва да яде шутове ! Крайно време е !