21

Шоп

преди 8 години

Да живее ИДИЛ, долу кремълското джудже!

20

Подкрепям

преди 8 години

Към сащ и турция - спрете да им изкупувате петрола и така няма за имат пари. Да да ама не, нали на президента май родителите са ислямисти, а на юг религията е обвързана с политиката им,

19

YHVH

преди 8 години

24-ти баба ти Ванга нищо не вдява от духова музика, аннадън му?

18

Анонимен

преди 8 години

Това е ,,абонираният ,,за такива случаи. Само като вземе да лъже и той се забрявя . Един път се представи за курд, другият за ливанец ,египтянин беше ,афганистанец .... На такъв вяра да му нямаш !И да изплюе камъка от устата . Кой създаде ИДИЛ ?И кой го въоражава ?Рабира се със скромното участие на България . Даже и никак ,ама никак скромно . По скоро активно .

17

Анонимен

преди 8 години

Един напълно достоверен коментар! Браво! Изводът е ,че ЗАПАДНИТЕ държави са издържали и продължават да издържат ислямистите, но не смеят да направян нищо на най-големия терорист -Саудитска арабия !

16

Анонимен

преди 8 години

Затворите са прекалено либерални и затова става така.Ако стоят всеки сам в изолирана малка килия без забавления освен възможност да се самоубие никога няма да има радикални ислямисти.А сега ги третират в нещо като курорт.Събират ги на групички,телевизия,интернет даже ги пускат в отпуск за да могат да се видят с другите ненормалници и да избачкат няколко малки талибана.И после защо?Другият път освен бомби и автомати им дайте танкове и самолети.Може и някоя стратегическа подводнца.

15

Анонимен

преди 8 години

ww3 идва и нищо не може да я спре. Справка баба Ванга( лека и пръст)

14

Членска карта №7

преди 8 години

До П.ПетровИ какво ще рече да съществува Европа!???Европа е дала най-доброто от себе си, когато всяка страна живееше според собствените си ценности!Назовете ги тези ценности най накрая та да ги обсъдим!

13

Членска карта №7

преди 8 години

до 6Важни въпроси казвате!??Аз не мисля така! Важни и полезни щяха да се, ако питаше Защо не се демократизират страните в които се обучават еничарите!??, Защо там не падат бомби, а златен дъжд!???Защо плюем по Сиси, след като той нарита Мюсюлмански братя!???, Какви хора събирахме на семинари по Сандански и и мат ли те нещо общо с ИГИЛ!???Много са въпросите, но се чуват само удобните на Посолството!!!!

12

П.Петров

преди 8 години

Много е прав. Европа не може да съществува без общи ценности. Ритуалите и догмите могат да се различават, но без общи ценности мюсюлманите се марглинализират.Преди 400-500 години християнството не е било по толерантно от ислямът, но ислямът е останал твърде консервативен и му е крайно време да се реформира към повече хуманизъм и респект към живота и личната свобода.

11

Анонимен

преди 8 години

15, а кого въоръжават американците чрез България? Случаят Анево? Крайно време е американците да кажат в прав текст - ще продължават ли да финансират двата най-уродливи режима в света - Саудитска Арабия и Катар, поради тесни геостратегически интереси, или ще вземат сериозно участие в разгромяването на религиозния терор!

10

Анонимен

преди 8 години

Василев (14), можеш и да си нормален, ако се напрегнеш.

9

Анонимен

преди 8 години

Samo Putin i Rusia 6te se spravat s tia urodi ubiizi jestoko tragedia bog da gi prosti

8

Анонимен

преди 8 години

Халаф, ти от кои си? От умерената или от мирната религия?Кажи си...

7

Анонимен

преди 8 години

Фрапиращо безхаберие цари у Европата. Как тъй ще щтъкат из градовете разни *** екземпляри с тежко въоръжение! Смятам, че отсега нататък става уместно, поне у нас, щом се мерне някой мургавичък, всеки да извиква на висок глас "терористи, терористи!". Вярвам, че ще им действа както слънцето на плужеците.

6

Членска карта №7

преди 8 години

Това радикален ислям" е издевателство над човешкия разум. Има просто ислям и той е един! Докато този израз е в употреба, Европа е в опасност!

5

Анонимен

преди 8 години

Изключително важни въпроси задава автора в предпоследния абзац, но кой в Бг може да отговори на тях? Тиквун може ли?

4

Членска карта №7

преди 8 години

Ето този мушмурок като го видя и чуя по медиите, все едно чувам Държавния Департамент на САЩ.... Само другаря Чуков му е лика и прилика!

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1дрън-дрън, глупости. Времето покава, кой какво е надробил и ще се види какво има да си сърба Русия.

2

Анонимен

преди 8 години

Радикалната част от изповядващите исляма водят война с всички.