30

1

преди 8 години

Има ли мюсюлмани- има проблем. Има ли джамия- има проблем. Има ли толерантност- има проблем.

29

инспектор Клузо:

преди 8 години

Защо е мишена? Защото от януари до днес френските спецслужби са си бъркали в носа

28

Анонимен

преди 8 години

Повечето "журналисти" в този сайт са неграмотни!Не знаят кога да ползват И и кога Й.Списваща да беше прочела някъде, че не е Ал КаИда, а Ал каЙда!Иначе франсетата да "благодарят на /диотите от Шарли лай/но.Те са виновни за атентатите.Но трябваше на тях да им резнат зелките,не да пострадат невинни хора

27

Анонимен

преди 8 години

Какво излиза според статията - влиза в затвора дребен, онеправдан престъпник ,хранят го с парите на данъкоплатците,излиза...Отглеждаме си терористи?!

26

Cool

преди 8 години

Dosta dobre e prepisano. Ama lipsva blagodarnost kam parvoiztochnika.

25

Милена

преди 8 години

Големи глупости са насътворени в статията. Излиза, че липсата на мюсюлмани на ключови политически постове е фактор за радикализиране на част от френските мюсюлмани, така ли? Че имамите не ги посещавали в затвора, за да ги вкарат в правия път? Че имало проблемни предградия? Че френските граждани (каквито са всъщност по-голямата част от терористите-мюсюлмани) нямат права и възможности за развитие?Моля ви, спрете подобна пропаганда, защото е лицемерно и некоректно!

24

Анонимен

преди 8 години

На Франция не й е за първи път да яде бой, заради алчни завоеватели. Да си сховним НаполеонОланд да си спомни за Мария Антоанета

23

Анонимен

преди 8 години

МирФранция да се засрамиОланд да си спомни за края на Наполеон

22

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости е ''статийката''

21

сст

преди 8 години

война на ценностите,западните свободи срещу източния шовинизъм,всяко от двете си има своя регион на разпространение,сега се смесват и се поражда нетърпимост от по-примитивната ценностна система.Виждайки ,че губи, исляма се радикализира и с насилие се опитва да се наложи.Защо няма радикално християнство,,те сами идват при нас харесвайки живота който ние сме изградили,тук никой не ги насилва и те могат да бъдат каквито искат.Свободата поражда омраза сред тези,които искат да контролират но не могат

20

Заради либералите

преди 8 години

Днес имаше интервю с писателка либерал- мюсолманка Nomani , и либерална от HBO - Бил Майер.Тя каза че либералите се страхуват да кажат истината за радикалния ислям - закона на шариата е закон на подтисничество ! Либералите се смятат за лоши ако "не толерират " малцинството , с което поддържат тероризма. Както каза Плевнелиев , ще се борим с нашата толерантност , с което поддържа ислямизма.Също Обама : ще се бори с радикалната мрежа , но коя е тази МРЕЖА ?

19

Дейтвие

преди 8 години

Елементарно е, тази религия трябва да се забрани.

18

Анонимен

преди 8 години

щот сиренето им не е ХАЛАЛ...трябвало да се прави само от минати и "проверени" крави, кози и тн

17

Анонимен

преди 8 години

Англия затегна доста положението , след като Джон от Лондон режеше глави пред камерата , за разлика от Франция .На многи имами или каквито са , са им отнели английските паспорти и не могат да пътуват . Включени са да работят с младите в затворите или извън да се разрадикализират !Всеки мюсолманин е под наблюдение в Англия , с какво се занимава и къде се кланя ?

16

Анонимен

преди 8 години

Е като мюсолманите , са родени във Франция , говорят френски , както един от убийците в театъра , защо са се радикализирали , а не са се интегрирали във френското общество ? Защо са тръгнали на 20 години да умират ?Не са ли приели нищо европейско , та са тръгнали из пустините на Сирия и Ирак ?

15

Анонимен

преди 8 години

Значи причините :1. Има много мюсолмани във Франция !2. Радикализират се в затворите ( но нямали право да ги питат каква е религията им , но смятат че 70% са мюсолмани )Да тук се намесват Европейски ценности , дето нямат нищо общо с реалността ( затваряш си очите )3. Много лесно може да се внесе оръжие през границите . От Балканите се внасят , защото там имали от войната !Е , има ли решения вътре във Франция ?

14

Анонимен

преди 8 години

Po vajno e kade ste udariat sled Francia.De se turia novi predni zabi na vsi4ki koito proiznasia BANKIA kato FANKIA.ina4e sultanskata armia ste zeme da smeli tikvite na piure i da go prodavat na bedoinite za hrana na kamiliteta posle Cecko da ne odi s 4alma na kompira si i analginen pampers iz Saharata da vadi pesok za apartiment nomer 66

13

Само да попитам:

преди 8 години

Защо всички лозунги на ИДИЛ---си приличат с тези на кремълските коминтерновци...??!!!!Защо --най-големите групи в ИДИЛ-- са от Чечня и Грузия??!!СЛУЧАЙНО ЛИ Е ТОВА??!

Франция е мишена, защото мохамеданите и политиците ненавиждат Свободата. Но площад Конкорд ще възтържествува! Свободата ще победи страха!

11

за чекиста...

преди 8 години

Ама , как ше ти е жал за франсетата ...??!Нали вече се доказа , че 2-*** от терористите са от Руската федерация от Чечня и Грузия....Разбирам те ,бе ...жал ти е за руснаците ,нали..ха,ха,хаааааааа...??!