26

Анонимен

преди 8 години

Da da.. ako imat istisnki interes..zashto ne se spre izkupuvaneto ??????

25

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше намесата им в близкия изток,ИД можеше никога да не се появи.

24

Анонимен

преди 8 години

"Говорителят на Пентагона уточни, че целта не е да бъдат разрушени напълно петролните съоръжения, а да бъдат затворени за по-дълъг период" хахаха много ясно, това всички го знаем..нали после ще си ги вземете пак :)

23

Анонимен

преди 8 години

ЕС прие резолюция в началото на конфликта в Сирия да купува нефт от завзетите от Свободната Сирийска Армия територии като знак на добра воля.Е,хората им връщат жеста.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Бате, ти много си навътре кое, как става с петрола.И договорите даже знаеш какви са! Да не си ги заверявал нотариално тия договори, та си така светнат по въпроса?

21

Анонимен

преди 8 години

Американците, нема смисъл да се хабите с бомби. Сложете вашите хора - Тиквун и Плевнята, начело на ИД и гаранция, че до 6 месеца нема да има ИД. Ще е фалирала, ще има няколко милиарда дълг а Плевнята ще си купи и още една вила, някъде по чужбина ....

20

Анонимен

преди 8 години

До баткоИДИЛ не използва тръби за пренос на петрол. Петролът на джихадистите се купува дори от кюрдите и силите на Асад. Кюрдите го препродават в Турция. Нещо повече, режимът на Асад има споразумение с ИДИЛ за търговия с петрол. Ударът трябва да бъде насомен срещу тези, които купуват петрола на ИДИЛ.Не търсете под вола теле.

19

Анонимен

преди 8 години

Според мен унищожават всичко, защото знаят че Асад ще си ги върне с помоща на Русия , тия до последно ще правят поразии.

18

Анонимен

преди 8 години

Руснаците си крепят Асад за да не пуска катарки и саудитски газопроводи за Европа та да плащаш скъп руски газ. Имай после химическа индустрия като 60% от цената на продукцията е газта.

17

батко

преди 8 години

Асад и Путин отрязаха тръбата с петрол дето влизаше в Турция, и сега САЩ бомбардират съоръженията за добив на петрол. Толкова очеваден ход срещу Сирия - не само срещу Асад а срещу целия народ на Сирия, че е чак гнусен

16

Анонимен

преди 8 години

опа ИД продавала петрол на далавера по евтино от Путин!

15

Анонимен

преди 8 години

Единствените които правят нещо срещу ИД са Сащ,Русия само пази базичката...

14

дО 19

преди 8 години

еЛЕМЕНТАРНО е , че САЩ и свеьтовните медии ще я обявят за агресор след Украйна ,нали ?САЩ е ВИНОВНА за арбаската пролет ,за Ирак ,за Афганистан , за Сирия и благодарение на Вашингтон се създаде ИД КОЯТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ да правят пкости по Европ а-САЩ са далеко и трудно се стига до тях .Как има хора които на черното казват бяло ?

13

RUSSIA

преди 8 години

Кой е виновен???????????? Че се правите че не виждате за да угодите на USA !!! Кой финансира тези главорези??? Умерена Опузиция !!! Те са добри !!! Кой направи арабската пролет къде е той??? Недейте пак да помагате на RUSSIA

12

е

преди 8 години

След дъжд качулка, след сватба - булка!

11

Анонимен

преди 8 години

Много свободни съчинения се пишат тук. В края на октомври 2014г.зам.-министърът на финансите на САЩ по въпросите на финансовото разузнаване Давид Коен обвини Турция, Ирак и Сирия в закупуването на нефт от Ислямската държава. Петролът се купува от туркски, иракски и ливански посредници. От тях поема към целия свят, вкл. и към Европа.По тази логика защо досега Русия не се намесваше, а си гледаше спокойствието ? САЩ е страната, която е отпуснала най-голямата помощ за бежанците. Над 1млрд. долара

10

Анонимен

преди 8 години

Ударите са им толкова "успешни" че се наложи руснаците да им покажат как се унищожават!*** краварите - и те да се похвалят :)

9

Анонимен

преди 8 години

Когато разрушиш устоите на едни общества и започнеш да им налагаш нови твои правила, по пътя на най-малкото съпротивление те си намират начин да си търсят тяхното най-лесно. Не стига, че им разрушихте цялата инфраструктура, ами и ги поканихте в Европа. Сега нормалният човек вече се бори да оцелее, защото са му сринали вярата и ценностната система. Жалко за Европа но това е само началото. Ще ревете за Брайвик, Вълкан и още много други знайни и незнайни обикновени хора, които се чувстват предадени

8

пунтаж

преди 8 години

Целта им е да нанесат колкото се може по-вече щети за да не може сирийското правителство да добива и продава нефт. Краварите са разбрали ,че отрочетата им много скоро няма да контролират тези райони и под предлог ,че воюват с тях унищожават производствени предприятия и комуникации които след това трябва да бъдат възстановявани.

7

АК-47

преди 8 години

Ти да видиш! Откриха най-накрая топлата вода... Мръсни лицемери. Обама, Обамааа, не можеш да стъпиш и на малкия пръст на Путин. Що трябваше да се избият толкова невинни хора....