122

Коран

преди 8 години

Сега ще изпълзят леви, либерали, БХК и Местан да ни обясняват колко миролюбива религия е исляма. Коранът съдържа най-малко 109 стиха, които призовават мюсюлманите към война с неверниците. Ето два от тях: Сура 4, стих 89 Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник. Сура 5, стих 33 На

121

Анонимен

преди 8 години

До БГ и какво предлагаш 1 милиярд да стане пет пъти по беден за да могат другите 5 милиарда да станат 25% по добре ли това е още по сбъркано

120

***

преди 8 години

Това, че френският президент бил казал еди-какво си, причина ли е да избиват невинни хора, бе ***?!?

119

ha

преди 8 години

man ga lite reznqci muslimani da si sedqt v afrika i da se klanqt na kilima

118

БГ

преди 8 години

1 ОТ 6 МИЛИАРДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ! НИЕ СМЕ В ТОЗИ ЗЛАТЕН 1 МИЛИАРД !ОСТАНАЛИТЕ 4 МИЛИАРДА ЖИВЕЯТ В БЕДНОСТ, А 1 МИЛИАРД С 1$ НА ДЕН !!! НЕ ЖИВЕЕМ В НОРМАЛЕН СВЯТ,АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТАКА АЛЧНОСТТА ЩЕ НИ ПОГУБИ,САМИ ЩЕ СЕ ПОГУБИМ !!!

117

RUskite pomiqri

преди 8 години

ruskite pomiqri vmesto da hvarlqt bombi po buntovnicite da mqtat po islqmska darjava . putin e nai golqmoto leke

116

Анонимен

преди 8 години

Ще започнат много мощни нацистки партии да взимат превес.Може да се появи и новият Хитлер.Решението е просто - да се затворят границите и да се спре свободното нахлуване на бойци от ИДИЛ зад маската на страдащи бежанци.

115

Анонимен

преди 8 години

Французите не могат коли да правят, не умеят да воюват, само жени могат да правят. *утьовци. Налази ги тероризма, така им се пада! Големите демократи и борци за права и свободи!

114

Българин

преди 8 години

Мисля че настават времена в които нацизмът е крайно нужен !

113

<><><

преди 8 години

Пусни вълка в кошарата , па после чакай да не изяде овцете !

112

Анонимен

преди 8 години

Европа не е Сирия. В Европа ще е много трудно да се води борба с придошлите терористи.

111

КуКлуКла

преди 8 години

В България хващат често по 20-30 млади здрави мъже .....и пак ги пускат ...познайте какви са ? Без жени без деца без старци ?! 20-30 спокойно доставят ли им калашници и за 1 час едно село ще го няма ............

110

Анонимен

преди 8 години

Добрите французи щели да правят лагери за бежанци в балканските страни. Колко благородно и шарлиебдовско. Те се ебдовават с нас, май? С такива съюзници много ще напреднем.

109

ККК

преди 8 години

Съжелявам, но въобще не съм учуден .....няма да е само това ....ясно е че хиляди бойци на ИД са в Европа ......

108

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен-150 Импотентна си ти шорошова утрепко,заради такива като ваш и вашата сбъркана политика на толерасия ислямизация ,циг**изация и п**расия сстигна Бяла Европа до това дереже. Дошло е време Европа и Русия да изритат от стария континент *** от САЩ и Израел и тяхното оотроче ИДИЛ

107

Анонимен

преди 8 години

Както Шарли *** вика - Това е ПОРНО!

106

Анонимен

преди 8 години

Кадафи преди време, на една кондеренция, обяви пред лидерите на арабските държави, че приятеля им(САЩ) ги подкрепя, но след време ще се обърне срещу всеки един от тях.Същото важи сега и за европейските дружки на САЩ.

105

Анонимен

преди 8 години

149 - Русия е импотентна. Само западът може да победи ИД.

104

Анонимен

преди 8 години

Га подгониха Кадафито и Асад, ни риваха. Сига ривети. Кадафито ги предупреди за тези проблеми. Французките могат да обвиняват само външната си политика за всичко. Те докараха проблеми и на нас с бежанците,в Близкия изток, В Украйна и къде ли не.

103

Анонимен

преди 8 години

Атомните бомби трябва в САЩ да ги пуснат, а после и върху израел и арабите.