87

Анонимен

преди 8 години

Това си е вътрешен френски проблем. Защо намесват Света, че и Вселената.

86

Анонимен

преди 8 години

Атентаторите- френски гражданиНо:Не са ингегрираниСледователно:Не цива да се приемат хора, които не влизат по надрежен редБежази от Сирия или пришълзи от Космоса се приемат само със зелена карта

85

Анонимен

преди 8 години

Бомбите избухватМачът си се играе

84

Анонимен

преди 8 години

Сигурен съм, че всеки баща загубил дете вчера е готов да хване автомата и да отиде да убива арабели. Кога ще започнат да зачитат собствените си хора, своите хора, своите приятели, сънародници?

83

Анонимен

преди 8 години

Не били искали да изорат близкия изток. Било варварско.И тук идва въпроса - нашите хора ли ще пазим, близкия изток ли?Аз бих пазил моите хора.

82

Планета

преди 8 години

До 42На всякъде има място за ЧОВЕЦИ! Не цвета на кожата е определящ, а разума, сърцето и душата.

81

Да,да...

преди 8 години

Дори и да се спре наплива на новите, какво ще направят със старите? Европа е пълна с първо и второ поколение араби, които не се чувстват европейци. Положението е изпуснато много отдавна, няма решение. Страшно ще стане, когато се изпуснат и психопатите християни. *** имат различни религии и са еднакво опасни.

80

42

преди 8 години

В ЕВРОПА НЯМА МЯСТО ЗА АЗИАТЦИ, ЧЕРНИ И МЮСЮЛМАНИ.

79

вън от Европа

преди 8 години

Надявам се,че Оланд и Меркел най-после ще разберат,че политиката им спрямо емигрантите нашественици е тотално сбъркана. Границите на Европа трябва да бъдат затворени моментално и всички емигранти да се транспортират до родните им държави.Те не идват с чисти помисли в Европа. Техният ислям, е човеконенавически и убийствен.

78

Pishem

преди 8 години

Пишем пишат гледам гледат нищо по-различно не се случва от преди времето на Христос и след това, Винаги е било така и ще бъде, човечеството е създадено да се самоубива. Ако не е исляма ще е Хитлер Сталин Живков Путин и т.н. Каквото и да пишем и гледаме по тв не може да спре ужаса и в бъдеще, нужни са действия не са нужни писане и гледане. Европа и света се е свил в черупката си Руснака действа сега той е добрия и умния а беше лош до снощи. Страно а,

77

До Козата Спаска

преди 8 години

Козичке,ако атентата беше не в Париж ,а в Москва ти днес тук какве щеше да ги пишеш ,мале мале. Оня ден когато Шарлитата се изгавриха със сваления самолет и 240 загинали ти си мълчеше.Или 240 руснаци не струват колкото 140 франсета

76

Анонимен

преди 8 години

Дасикане Рома - кюрдите са професионални терористи

75

Анонимен

преди 8 години

не бъркайте Путин с обама той пожертва децата в Беслан и в Москва в театъра но озапти чеченците. Ако тези *** от ИД се опитат да направят нещо в Москва той ще ги размаже

74

пенсионер

преди 8 години

мосьо французи вие си ги докарахте тези преди 50 години от вашите колонии сега духайте супата ние българите нямаме нищо общо и не сме крали...

73

Apokalipto

преди 8 години

МДАА продължавайте да пускате още "БЕЖАНЦИ".

72

Анонимен

преди 8 години

Бежанци, а? Чудя се дали ще има адекватен съд за националните предатели

71

:(

преди 8 години

Веднага трябва да си затворим границите. За Западнала Европа е късно, но ние можем да се спасим. Естествено, трябва да подобрим и отношенията си с Русия. Само тя може да ни помогне срещу пълчищата арабски терористи.

70

Анонимен

преди 8 години

Дано не съм лош пророк, но това е едва началото!! Тепърва Европа ще бере плодовете на интеграцията. Сам като си го направиш, цяло село не може да ти помогне..

69

Сирия

преди 8 години

Франция е сред основните спонсори на тероризма в Сирия. Господ им го връща! Кой франески политик изказа съболезнования на сирийският народ след атаката в Латакия миналата седмица, когато загинах 22 *** студенти и още 6о бяха ранени?Викаш араби, да се избиват, а?

68

Що?

преди 8 години

Не мога да разбера, на вас защо все Путин ви е виновен? Не може ли да си четете новините и да си давате мненията за тях - не за това колко са виновни евреите и Путин.