49

зрител

преди 8 години

Как им беше все едно дали ще останат на финала -те били над тези работи,виж ти!Само Кичка щяла да умре ако не победи.А когато Ерна разбра ,че отива на финал удар щеше да получи -то не бяха сълзи,то не бяха прегръдки,то не беше хилене.А тази която уж искала най много да отиде на финала ,просто помаха за поздрав и толкова.Много,много лицемерие и от дует Ритон-дето били много честни и от Ерна и от Гъмов.Да Джино се държа сравнително добре.Май пиячите се дяха добре сдушили.

48

анонимен

преди 8 години

За мене истинския победител е Кичка.Изтормозиха я,но и тя издържа.Иначе много лицемерие имаше сред тия "випове"То не бяха прегръдки,то не бяха целувки,изблици на "голямо приятелство" и т.н.Всичко беше едно лицемерие,как се печели "приятел" хора вие наясно ли сте.Злоупотребиха с тази дума,добри познати -да но пък "неоценими" приятели хайде бе-лицемери!!!!!!И си мислеха ,че по този начин ще се харесат на хората.И Ерна прекали с това си държание на майка Тереза и с тази фалшива любвеобилност.

47

65

преди 8 години

До 100 и 101-Той е въСпитан ,колкото вие сте грамотни? Ама сигурно сте много имотни,като него та не сте имали време да учите.

46

Жена

преди 8 години

Добър ден. Някаква новина различна от Парижките съвсем очаквани събития дали ще има?

45

neo5

преди 8 години

Естествено, че ще е той, нали милиони имат майка му и баща му. Един дол дренки са сите, така да знаете от мене, големи лицемери, държат се мирно, културно и се правят, че им пука за околните, но лека-полека си показаха рогата всички. Никакви ВИП-ове не са тия и никога няма да бъдат, на моменти ми е жал за тях като ги гледах в шоуто.

44

Анонимен

преди 8 години

Браво Джино ти показа характер и въспитание ,

43

Анонимен

преди 8 години

джино и арнестина и двамата заслужаваха първото место , добро момче и въспитао

42

ПОБЕДИТЕЛ?????

преди 8 години

ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ Е КИЧКА НАПРАВИ ТОЛКОВА ПАРИ НА ПРОДУЦЕНТИ РЕЖИСЬОРИ И НЕЗНАМ СИ КАКВИ "ВИП" --ИСКАМ ДА КАЖА НА ПРЕСЛАВА-ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТЕ ТЪРСЕХА "ЗАБАВЛЕНИ"ОТ ТЕБ И ГЪМОВ ЗАТОВА ТЕ ВКАРАХА НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ С ГЪМОВ МЛАДО ХУБАВО МОМИЧЕ,НЕ Е ЗА ТЕБ НАМЕРИ СИ ЕДИН МЪЖ КОЙТО НЕ Е БИЛ РАЗВЕДЕН СЪЗДАЙ СЕМЕЙСТВО РОДИ СИ ДЕЦА- ПОПИТАЙ МАЙКА СИ И ТЯ ЩЕ ТИ КАЖЕ СЪЩОТО- БЕШЕ МИ МЪЧНО КАТО ТЕ ГЛЕДАХ С ГЪМОВ ДА СЕ ПРЕГРЪЩАТЕ ИИИИИ ИЗГЛЕЖДАХТЕ КАТО БАЩА И ДЪЩЕРЯ - поздрави от Добрич

41

Анонимен

преди 8 години

една новина без привкус на престъпление. харесва ми.

40

111

преди 8 години

..... Някакви випове....някакви брадъри...а Европа вече не е същата! Отиваш на мач, отиваш на концерт, пътуваш с метрото ...не знаеш дали ще се прибереш!

39

знайко

преди 8 години

Щом не си зодия лъв,значи приключихме стебе.

38

знайко

преди 8 години

до ЖенаСам съм...но ми требва лъв, всичко друго е компромис!!!

37

PD

преди 8 години

Псевдо интелигентите реват колко е деградирало обществото, психолозите зад проекта потвърждават на практика теориите си, публиката мечтае. Един ден да е на мястото на Никому неизвестното същество Нищо. Звездите осъзнават, че блясъка им, няма нищо общо с светлината и топлината. И защо е всичко това, може би дори няма да се сетите да попитате. Ами ще разберем, когато съществото нищо ще прави всичко само и само да отразява светлината на прожекторите, желаейки да го приемат за звезда. Ех публико..

36

Анонимен

преди 8 години

на стадиона бил и Оланд

35

знайко

преди 8 години

до 95Ако беше лъв...щеше да ме заинтригува,щото това е зодията от отккровението на Иоан.

34

Анонимен

преди 8 години

При друга атака има експлозия в бар край стадиона Стад дьо Франс. Там отборът на Франция играе приятелски мач с Германия. Журналист на Би Би Си, намиращ се на мястото, съобщава, че вижда поне 10 души на улицата, които са убити или тежко ранени. Полицията вече е пристигнала, допълва той.

33

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

До АнонименТова я чака Европа ако не разкара всичките *** от границите си! Ако ли не, ще има граждански войни , които няма да спрат докато не бъде убит и последния от враждуващите. Убеден съм че вървим натам и всеки изминал ден го показва ясно. Човек трябва да е сляп за да не го прозре.

32

знайко

преди 8 години

Съжалявам!!! Другите два отпадат.

31

Анонимен

преди 8 години

Поне 26 души са убити в няколко атаки във и около Париж. Нападнати са заведение в центъра на френската столица, бар край стадион, съобщи Би Би Си, цитирайки френски медии. Има и взети заложници в театър, където се провеждал концерт, допълва АП.

30

Дед Хасан

преди 8 години

Е.....Е МИ СЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙ! ДВЕ НЕ ВИЖДАМ ХАХАХАХАХААХ ;))))