11

Ив

преди 8 години

Тия дето са го направили това са тотални ***! Друго - камери, нещо? Охрана очевидно няма. Боже, в кой век живеете бе? Ми като се вложили толкова труд и грижа в музея, ми що не си го пазите? Знаете къде сте, българина е кьопаво магаре, пазете всичко което създадете! Жалко че това е урок за вас с цената на животинките. И да, някой трябва да наблщдава какво става вътре. Явно не ви дреме за животните, а за това колко време ви е отнело. Ми сложете си охрана следващия път. Е*аси!

10

Анонимен

преди 8 години

ee plovdiv plovdiv

9

някой

преди 8 години

Пуста й селяния, диво племе....!

8

36413

преди 8 години

така да ви кажа как се прави по света. Във всяка зала седи по 1 човек може да е мъж/жена независимо от възрастта и седи и наблюдава дали се пазят или картини или каквото и да е и дали се снима или не със светкавица. Когато това не става се провикват и отиват да се накарат на провинилия се и го карат да изтрие снимката. Не е толкова сложно и неизпълнимо. Като се знае , че ме *** ще тр да ни пазят от самите нас

7

аналогично

преди 8 години

Намерете вандалите и без да ги пипвате с ръка, накарайте ги да се напикаят от ужас.

6

Борислав Цоков

преди 8 години

Като прочетох тази новина днес ми се стори като филм на ужасите... :( Можете да си представите в какви мъки са загинали горките животинки, правейки всичко по силите си да се защитят. Не знам кой е сторил това, но заслужава същата участ! Господ всичко вижда, той ще отсъди, след като извършителите не могат да се намерят. Вайкащия се директор на музея не е защитил достатъчно сериозно обитателите и инвентара, той също може да бъде отвинен в безстопанственост!! Къде е охраната?!??

5

Анонимен

преди 8 години

Аз се гордея, че съм българин! Няма по-добри, по-работливи и по-красиви хора от българите.

4

Анонимен

преди 8 години

MNOGO DOBRE SA NAPRAVILI--OKTOPODA BESHE INTERESEN PREZ 80-TE-90-TE.

3

Анонимен

преди 8 години

Точно пред днес бг го казаха шъ знаиш преди 10мин. по новините... статията ви се едно я е писал глупав ученик

2

Анонимен

преди 8 години

Требвало е и да си го пазите, това е България в началото на 21 век.

1

тихомир томов

преди 8 години

За жалост още по-страшно ще става . " Развитието " ни върви надолу и без мерките наложени в Германия слез 30 януари 1933 нямаме шанс за оцеляване .