11

бългсрин

преди 8 години

На моята кола три табели смених.Три шофьорски книжки и три документа за самоличност.Преди 3 години гледах репортаж по Евронюз как полицай спира възрастен човек и той му подава документ за самоличност със чернобяла снимка.А у нас се сменят документи всякакви през година!Аман!

10

Анонимен

преди 8 години

отивам на гишето за номера и директно ги питам" и ко ши прайм ся"

9

123

преди 8 години

Съдът който гледа жалбите за големите поръчки по ЗОП е трябвало да допусне предварително изпълнение по реда на АПК на решението за определяне на изпълнител, защото липсата на тези доставки ще създаде проблеми в цялата страна. Ако е било отказано, причината за хаоса в следващите дни и месеци няма да е в МВР.

8

Misteria mvr

преди 8 години

Da im slagat kartoneni tabelki s laminat :-):-):-):-):-) nali imat laminatori i velpape?!:-):-):-):-)

7

Alexander

преди 8 години

Щяло да се наложи да обесняват дали не са избрали близка до тях фирма, без конкурс!? Няма ко да обясняват. То е ясно, че така ще направят.... Те тея обжалвания да не са заради друго...

6

нищо ново

преди 8 години

На всякъде е така обявява се конкурс за обществена поръчка според който по-добрата оферта би трябва да спечели ,но не винаги е така печели "правилната" оферта и се започват обжалвания докато не им писне и се откажат или ги залъжат с по-малък кокал.

5

Анонимен

преди 8 години

Кво ше прайм ся?

4

Анонимен

преди 8 години

До zeus ще караме само със винетка

3

Анонимен

преди 8 години

За какво са им номера на кат, на тях им трябват рушвети. В нормалните държави в които съм бил, номера на колата си го купуваш от магазина и си е твой докато ти е кеф. А в клозета, всяка кола,след пререгистрация, с нов номер. И кому в нужно това? Явно някой лапка. Малки талони, средни талони, големи талони, нитове, стикери, тъпотии милиционерски до безкрай и накрая както винаги едно голямо нищо. Разтуряй пълчищата пиявици в Министерството на Великите Рушветчии

2

Realista

преди 8 години

При такъв гаф в нормалните държави някой си подава оставката.Бойко да се взема в ръце,а не да си гризе ноктите в покоите си в Банкя!

1

Анонимен

преди 8 години

Нямам нищо против обжалванията, но съдебната ни система убива България и нейното развитие.