14

Анонимен

преди 8 години

ДА ХОДИ КЪДЕ ЩЕ!!! ТОЗИ НАИСТИНА СПЕЧЕЛИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВТОРИЯ ДЕТО ГО ДОБАВИХА САМО И САМО ДА НЕ МУ ДАДАТ ЦЯЛАТА СУМА!НО БУДА Е ГЛАСУВАЛ ДА СЕ ВЗИМАТ 500 ХИЛЯДИ ДО 45 ДНИ А ОСТАНАЛОТО РАЗСРОЧЕНО ЗА 7 ГОДИНИ!!!! В ЗОДИАКА Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЗА 14 ГОДИНИ РАЗСРОЧЕНО!БУДА ЗАКРИЛ ТЕГЛЕНИЯТА В 6 ОТ 62 И 6 ОТ 49 ВТОРИТЕ ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

13

Анонимен

преди 8 години

Айде стига с тоя, натрисате ни го всеки ден, сякаш видиш ли, хората дето се блъскат да учат и да работят 5 пари не струват и са нещастници. Ми спечелил ги е, хубаво, да ги харчи със здраве, ама да ни занимавате тука на 12 часа с глупости за овчаря...

12

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Дедо отивай право в Банкок! Там е истината дедик. Така да знаеш от чичо си Генерала :)))

11

Рв

преди 8 години

Що в дубай? Дам с тези пари даже и овчар не можеш да станеш там

10

Ан

преди 8 години

Бъди Жив и Здрав да имаш тези пари!Бъди Жив и Здрав, Поживей, направи ги мн. повече...Не искам да чувам, че си загубил всичко.Желая ти успех в новият живот и не искам да чувам лоша развръзка... Бъди умен!

9

ha ha

преди 8 години

Отивай в Сингапур, там, ядене, пиене имоми за по 3 долара, какъв ще го.дириш у пЕсъците, може и да си милионер тука, *** там пак ще си "овчар". Но както си решиш, парите са си твои.

8

Анонимен

преди 8 години

Ххахха тука големи експерти има, да ги инвестирал, дивиденти, това онова. На тази възраст този човек дето знае и 2 и 200, най-добре да ги изживее тези пари... Много хубаво е решил, свят да види. Жив и здрав. Стига сте завиждали, негов е късметът.

7

Анонимен

преди 8 години

Пичага, слагай парите в някоя чужда банка и кажи, че заминаваш за Дубай. От Дубай *** в Шри Ланка, а оттам тръгвай за Сидни Австралия, за да ти загубят следите инак мафията ще ти прибере парите на съхранение и пак ще пасеш овцете. Там в Сидни си вземи една аборигенка и си живей живота като вожд!

6

Момо

преди 8 години

Има една приказка: "На *** човек пари не му отиват."

5

Стоко

преди 8 години

Българинът има много ниска финансова култура. Ако му паднат пари ще отиде на почивка, ще направи сватба ще си купи кола разбираш ли. Никога няма да ги инвестира в нещо, което да му носи дивиденти и да му увеличава богатството не!, парите са за харчене и за кеф на дебелото черво и ако остане нещо да стои там в банката на мизерна лихвица.

4

бай янко

преди 8 години

Няма смисъл да си търси жена, тези пари ще му стигнат за по една елитна *** на ден, до края на живота му, дори по-евтино отколкото да се ожени ще му излезе, пък и ще си спести ядовете! ХАХАХАХАХАХА!

3

Анонимен

преди 8 години

Да си ги изхарчи със здраве и да им се нарадва на парите, че един живот имаме. Дали след година пак ще е овчар, не е толкова важно....

2

Анонимен

преди 8 години

ДАЙ БОЖЕ В ДУБАЙ ДА НАПРАВИ БИЗНЕС С ТАМОШНИТЕ ШЕЙХОВЕ И ДА УМНОЖИ БОГАТСТВОТО СИ, ДА СЕ ВЪРНЕ МИЛИАРДЕР! ХАХАХАХАХАХААА

1

Анонимен

преди 8 години

ТОЯ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ГО ВИЖДАМ ПАК ОВЧАР (ЧОБАНИН)