4

Анонимен

преди 8 години

До знайкоНе дрънкам глупости, а споделям онова, което ми се е случило.Или, казано с други думи, написаното относно "Стрелец" и "Риби" в статията не съвпада с личните ми наблюдения. Написаното за "Везни" обаче съвпада.

3

знайко

преди 8 години

до лични наблюденияМноо глупости дрънкаш.

2

Лични наблюдения

преди 8 години

Някогашната ми хлапашка първа връзка беше с "Везни". Веднъж той наистина се отдръпна без никакви обяснения, не ме потърси повече от седмица, а иначе звънеше всеки ден, през който не сме се срещнали. Когато го попитах каква е причината, се оказа, че е чул злобна клюка от момиче, което никой не харесваше. Вярно е, че бях ухажвана от един смешен очилатко - мамино синче, но всички видяха, че от моя страна нямаше ответна реакция. И на всичко отгоре, аз бях разказала всичко това на моя "Везньо"!

1

Лични наблюдения

преди 8 години

Само че моят "Стрелец" ме ревнува дори и в случаи, когато няма никакво основание. Твърди обаче, че изневярата може да бъде простена. В нашия случай обаче ревността му се проявява в случаи, когато му се стори, че някой ме ухажва.Случвало ми се е да усетя, че един "Рибок" (предишният ми приятел) ревнува, когато веднъж присъстваше на мой делови разговор с човек, за когото аз му бях казала, че преди време ме е канил на среща неколкократно, но аз не го харесвам и изобщо не се интересувам от него.