31

Анонимен

преди 8 години

Четох коментарите. Вие нормални ли сте?

30

а

преди 8 години

Савов даде пример как се защитава дом и семейство - невинен е.

29

лл

преди 8 години

Освободете човека!

28

anonimen

преди 8 години

shto za pravosadie e tova,deto za ubiistvo na edin chovek-prisadata e do jivot{ne che ne e spravedliva/,a za smartta na trima-i to ot recidivist,s mnojestvo prisadi-samo15g.?niama gram spravedlivost .neka interpol da go nameri,i da si poluchi zaslujenoto

27

До 37

преди 8 години

БГ не е цивилизована страна. Надушвам ченгето в теб другарю "БГ". Рано или късно на хората ще им стане ясно, че няма държава, НЯМА.

26

Дффф

преди 8 години

Има експертиза за куршумите, убили Шарков, нека от МВР я покажат. Акцията беше безпределно ***. Защо пратиха на човека отбор ченгета без нужда. Пратете психолози психолози мамка Ви, говорете с човека. Май се разбра, че *** чупели стъклата и градинката на човека нарочно и го изкарвали извън нерви. Тъпите ченгета решили с щурм да превземат апартамент на беззащитен човек, пълна лудница и некомпетентност.

25

BOP

преди 8 години

edna takava specakciq ima6e i v Harmanli i pak Boko be6e 6ef kato Glaven sekretar.no togava garmaha s RPG-a

24

Друг съсед

преди 8 години

Един съсед ми каза, че майката на бай Петко е стреляла с картечница по полицаите и като прегряло оръжието мятала гранати докато сменя цевта.

23

Боко

преди 8 години

Баретите го нападат с много шум, гърмежи и крясъци. Бай Петко не е човек дето се плаши лесно и гръмва с чифтето. После всички стрелят като луди и случаен куршум уцелва Шарков в главата. Другите барети и бай Петко също са ранени. Паника си е било, то е ясно. Чудя се как ли още бай Петко не се е раболял в следствието от нелечима болест и да се приключи с тоя случай, че много срам за полицията донесе. Голям риск в тая служба-полиция има и стачкуват даже.

22

...

преди 8 години

Така явно тук доста разбиращи има.Първо акцията ,като замисъл беше глупава.НО при предупредителни изстрели и виковете "полиция" не виждам къде е самозащитата и от кой се пази.Отделно акцията протича няколко часа,следователно много добре знае,че това е полиция.Протокол за връщане на оръжието му е съставен доста преди акцията и не го е върнал,не го е върнал след като са ходили и полицаи да говорят с него - това е и една от причините за акцията.АМАН от разбирачи вечер на ракийка в този сайт!

21

Анонимен

преди 8 години

Мой личен приятел, от кухнята, ми каза, че тези така наречени Барети са се изпротстреляли! Човека е невинен

20

До 23

преди 8 години

Нов закон няма да има. Да те успокоя. На богаташите не им трябва въоръжена рая, защото ще им подпалят шалварите. Те знаят какво искат и няма да тръгнат против себе си. Може да има. Ако ние си го извоюваме.

19

жеко

преди 8 години

бай Петко е народен герой но е мразен от власта защото дава лош пример на раята

18

Pensioner

преди 8 години

Bg unak asker - ne se predava.:-)

17

Sertov

преди 8 години

Da si sedi na all inclusiva - rahat si e toi, hem go ohraniavat da ne mu se sluchi pak podobna sluchka.

16

Съсед

преди 8 години

При цял арсенал незаконни оръжия ....и физиономията на майка му ......... сигурен съм че и тя е стреляла ! То пак добре че не е изпаткал по от преди туй че да влезе в даскалото и да направи кръв , очила и алуминиева дограма !

15

До 20

преди 8 години

Не знам дали е прав или седнал, но е ку ку с оръжие.

14

Анонимен

преди 8 години

Човекът е абсолютно прав, Петко Сасов е национален герой, за него трябва паметник да се направи и да се снимат филми. аКо бивш в Америка той щеше да е легенда като Уайът Ърп.Това е истината . сРещу беззаконието на милиционерския башибозумк само с оръжие и битка до смърт. да ги видим тогава тлъстите тюфлеци с техните компенсации и обезщетения. Право за оръжие на всеки и ако ти влезнат в апартамента или двор ... Огън. Скапани ***.

13

<><>

преди 8 години

Българския народ е тотално объркан , сбъркан , побъркан .....не знае живее ли мре ли , яде ли се*е ли ..........онези "бели следи" от някой самолети явно вършат добра работа ......простия и болен народ се управлява най лесно .......

12

ПРАВ Е ЧОВЕКА!!!!

преди 8 години

...И ПРИ МЕНЕ ДА ДОЙДАТ В 4-СУТРИНТА -----И АЗ ШЕ СТРЕЛЯМ!!!!!!ХИЧ , ДА НЕ СИ МИСЛИ НЕКОЙ , ЧЕ ШЕ ГО ЧЕРПИМ С КАФЕ.....ХА,ХААААААААААА...