13

Анонимен

преди 8 години

до 15 - аз като вляза в окейка или такси за една минута НИКОГА не ми се случва подобно нещо. Ако човекът пуши - рядкост - ме пита просто - ще ти преча ли?Ти си влязъл в някакво долнопробно такси.

12

Анонимен

преди 8 години

правят дъмпинг и не плащат данъци.....правителствата искат регулиран пазар. Отделно че услугата е незаконна.Отделно чеимам лошо мнение за такива "споделени" услуги.На орлоов око те возят за минимум 60 лева, но цената е варираща. Ако си съм - плаащш сам - 60 - те лева, ако сте двама - двама по 30. Ако се събере много хора цената става изведнъ вееч не е 60 лева в цялост , а 10 лева на човек, но джипа побира 8 души.

11

Анонимен

преди 8 години

Аз нве знам нито една държава освен САЩ, в която Юбер да е признат.....

10

roberto

преди 8 години

До Анонименxaxaxa mazen bak6is , izmiisi kolata miri6e6ta na mar6a

9

Анонимен

преди 8 години

Тия ги забраниха в половин Европа защото правят нелоялна конкуренция, не плащат данъци, не издават касови бележки, не плащат лицензи, нямат застраховки и никакъв контрол!

8

Sando

преди 8 години

UBER е една много добра идея и няма как да не се наложи, някой ден.

7

момо

преди 8 години

Не знаех, че на таксито му викат електронна услуга. Ако продавам марихуана (както в Холандия, друга държава на ЕС) по интернет, ще пледирам и за електронна услуга и по член 56-ти. И да, на потребителите им липсва трева.

6

Анонимен

преди 8 години

в цял свят Юберките имат проблеми навсякъде ги гонят вижте за справка чичко гугла , няма начин да ги оставят тука да си работят без да плащат а пък на другите и данък 1000 лева даже им лепят ами не е справедливо нали и тия и ония са едан исъща услуга значи ите трябва да бъдат одрусани 1000-ка , все пак не може зъболекаря във вход 1 да плаща 1000 лева данък а зъболекаря във вход 2 да не плаща нищо щото видиш ли дори няма табела че е такъв ..

5

оф пак ли тия

преди 8 години

къде парвилно еказал боядишете се жълти ,почнете да плащате такси и данъци и прочие като другите и почвайте да работите какво има да мрънкате толкова не знам

4

Анонимен

преди 8 години

AKO POLY4AVAXA % NEMA6E DA POLY4AT OTKAZ,

3

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА Лафка си седи без глоби.-----Ти нещо друго очаквал ли си :-))))

2

Анонимен

преди 8 години

А Лафка си седи без глоби.

1

Накара

преди 8 години

В България няма развитие на нищо.