33

Анонимен

преди 8 години

От статията единственото дето се разбира е че западните "аналитици " пак нищо не разбират от Русия...а Русия пак прави каквото мисли че е целесъобразно.И те тека!

32

доган

преди 8 години

42 е прав това което русия разполага в сирия е нищо и да загуби няколко самолета пак е нищо на тази планета думата имат тези с ядрения арсенал а това тук е като детска игра е до която отнема невини животи но това е друга аритметика

31

доган

преди 8 години

Един Ципрас постави еврапа на колене а да не говорим за Путин който се бори срещу най влиятелните

30

Анонимен

преди 8 години

52 Кой народ бе , не виждаш ли че Асад е срещу народа си ,а те застанаха на страната на Асад

29

каймакАМ

преди 8 години

.........та да продължа. Русия няма шанса да се пазари а и не бива. Трябваше да отстои онази военна база и толкова. Тръгнаха Асад да защитават. Защити страдащия сирийски народ бре Иванушка. После почнаха да го увъртат ,че нямало значение кой ще управлява. На това у нас му викат аматьорска дипломация. На държава като Русия , не прилягат такива грешки.

28

Анонимен

преди 8 години

47 На такова разстояние първо няма как да пренесат необходимото оборудване , нямат с какво нито имат от къде да минат , Освен това Русия никога не е воювала на такова разстояние . Това да не ти е Америка .

27

Анонимен

преди 8 години

41.Знаеш ли какво е дебат. Това не се чете !Е всеки случай не в България

26

каймакАМ

преди 8 години

Какво пазаруване ? Русия .....оооо флаш новина !!!! 3 отделни атентата във Франция. Виждате ли ? Кой ви обещава ,че няма да се случи в Русия !

25

Анонимен

преди 8 години

А колко струва главата на ПУТИН ? Хахаха нещастници

24

Анонимен

преди 8 години

Русия не се пазари и не предава запомнете и си го набийте

23

Поука

преди 8 години

Има ли поука от състоянието на Ирак ?-Имаше американски дебати ?- даАмериканците такова масирано бомбандиране са правили за 3 месеца , че хората са останали без жилища, ток , вода , храна ! И казва , вместо да помогнат на хората , те ги изоставят . Ровили са в кофите , където американските войници са изхвърляли храна, но войниците имали заповед да ги прогонват . И един мъж вика към войниците : ще ми кажете ли защо е всичко това : Аз незная , вие незнаете . Кой знае ? Имаха и видеозаписи .

22

каймакАМ

преди 8 години

До геле . Ех . И аз бих доволен , ако събитията се развият така ,но нещата тръгпаха по друг начин. Съгласен бях Китай да се намесят , но не и Русия , която е вече 35 % мюсюлманска държава.

21

Анонимен

преди 8 години

28.Ако Асад изчезне , ще изчезнат ли Джихадистите - Не !Като убиха Садам Хюсеин , стана пълен хаос. , разграбване на държавата , разруха от бомбите, безработица .

20

Геле

преди 8 години

До каймакАМТе руснаците ако бяха започнали в стил "за родину" , халифата вече щеше да история. С 20-30 самолета и без наземни сили на главорезите им припари под зад..ниците. Само за сравнение в Берлинската операция са задействани 7500 самолета, 6250 танка , 2,5 млн войника. За какво сравнение говорим изобщо ?

19

каймакАМ

преди 8 години

Ами жалко защото руснаците започнаха да воюват в стил " за родину " , а тази война хич не е такава. Методите които използва противника са почти непонятни за тях. Да се пускат бомби отгоре е най лесно , но възмездието , както видяхме веднага идва. Така че , формулата не е тази.

18

халив Багдади

преди 8 години

давам две рускини и една камила За главата в добро състояние

17

Геле

преди 8 години

Интересно , ако сега Асад изведнъж изчезне какво ще стане ? Джихадистите ще изчезнат и всички ще се прегърнат и разцелуват? Кой наивник си представя това? Що за идио..ти кълват на тези аргументи?

16

Анонимен

преди 8 години

главата на Асад нищо не струва него ще го таковат със щик като Кадафито

15

НФБ

преди 8 години

До АнонименСвалянето на руския пътнически самолет стана с помощта на американските служби. .Целта бе да се засили недоволството в Русия. ...

14

Анонимен

преди 8 години

20. Веднаж и CNN казаха тия дни,Русия може да нападне терористите на Синайския Полуостров ( ако вземат такова решение ) Ще вземат ли ?- май няма да кажат кога ще го вземат , направо действат !