7

Ханко бРат

преди 8 години

Ало, фъндъкова!!!!!??! При какви температури на въздуха се включва отоплението в Градския транспорт? Знаем че в твоето село няма такъв но не забравяй, че ако не бяха фалшифицирани резултатите от "изборите", Ти фънфъкова нямаше да си "кмет" на Град София. Почшай да работиш и по-малко да крадеш!!!!!!

6

Видими резултати

преди 8 години

Строи се много,строи си бързо,строи се некачествено и се ремонтира новопостроеното.Тапата на България е заради правителственото трасе.Там непрекъснато минават разни тумбаци и за Гешов свети червено.Кръстовището но Лъвов мост е безумно и некачествено.Семинарията се задръства повече от колкото преди да направят тъпият мост.На Витошка и паднаха плочките.И така нататък.Но всички ремонти се извършват от едни и същи фирми близки до премиера.Това го знае всяко дете.Тези въобще не са млади а има и ром.

5

тото

преди 8 години

Да, така ще бъде! ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И СОФИЯ СЕ УПРАВЛЯВАТ САМО ОТ ЮРИСТИ И ИКОНОМИСТИ И РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ. СТАВАМЕ ВСЕ ПО-БЕДНИ, ПО-НЕГРАМОТНИ И БЕЗ ЗАКОНИ. СЕГА ДА ВИДИМ ВЕЛИКАТА ЕКОЛОЖКА, КАКВИ ЩЕ ГИ СЪТВОРИ ОКОЛО НДК ,ЗАЩОТО ТЯ Е ЕДИНСТВАНАТА , КОЯТО РАЗБИРА ОТ АРХИТЕКТУРА, КОНСТРУКЦИИ, ХИДРОИЗОЛАЦИИ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МРЕЖИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ПЪТИЩА И Т.Н. НО КАТО Е ИЗВЕСТНО У НАС ВСЕСТРАННО РАЗВИТИ СА САМО ЮРИСТИТЕ И ИКОНОМИСТИТЕ, ИНЖЕНЕРИТЕ И АРХИТЕКТИТЕ СА *** И НЕДОРАЗВИТИ.

4

Анонимен

преди 8 години

Малеее, какви ученички надничат през рамото на кметицата?!!! Те това е "млад" екип.

3

Анонимен

преди 8 години

Пфуу... Какви са тия гадни тьотки?

2

Баш демокрЪт

преди 8 години

Тъй тъй, млади млади и неопитни, манипулируеми и наивни. Всеки опитен гербераст се нуждае от такъв екип калинки, за да му вървят корупционните схеми, без въпроси от сорта "Ама защо сега трябва да подписвам тези документи?"! А за простолюдието само се натрапва от медиите, колко е хубаво да е млад екипа.

1

даааа

преди 8 години

Тази даскалица да отиде във Виена, Берлин, Мюнхен, Франкфурт, но на собствени разноски като екскурзиантка, и да види къде в тези градове в централните части се правят глупости като "Кръговото при Гешов" или недомислието срещу Център по хигиена - тапа, ама Тапа. Да пита как се правят подземни и надземни паркинги и защо колите не са по улиците, при това и да плащат. Защо в кварталите никой не санкционира спрените на тревата и на тротоарите коли. Тези на снимката ли са новите младежи!