23

Дръндер

преди 8 години

Ми не ви подкрепяме, което си е вярно вярно е! Не се лъжете от изборите за кмет, след преяжденето идва главоболието и някои други неприятни неща! Време ви е да си ходите преядохте с власт, чака ви участта на НДСВ!

22

Шаран_БГ

преди 8 години

Няма страшно, Горанов ефенди - вдигай данъцит !!Светът стана много малък. Днес си тук, утре я на Аруба, я на Уолстрийт !Възможно е, господин Президентът да те направи и конституционен съдия ..Защо ли всичките финансови министри на Подмяната получават одобрително потупване по рамото от чичо САМ ? Чудна работа ....... Неведоми са пътищата ти, Господи !

21

MIMA

преди 8 години

PARITE GI OTKRADNAHTE S OINIQ CHERNIQ PRESTAPNIK S OBRASNATATA KRATUNA MUTRATA I SEGA SE CUDITE OTKADE DA SVARJETE DVATA KRAQ ZASHTOTO NARODA SE USESHTA I MNOGO SKORO S MUTRAKA SHTE QDETE HU.IQ GADNI MUTRI POJARNIKARSKI GERBESKI ***

20

Бай Миле

преди 8 години

"На въпрос за уличните протести на служители на МВР той каза, че промяна ще има, ако обществото поиска такава." Дали не е видно, че обществото иска бе, Горане?! Кога ще отрежеш тези бонуси, обезщетения при напускане/пенсиониране, за храна...хората за храна си плащат от заплатата...или викаш ако обществото си трае и вие ще си затраете и ще орежете пак други отрасли, както и инвалидите за да дадете на ЗАПЛАТАДЖИИТЕ?!

19

Асеновец

преди 8 години

Време ви е да подадете оставка преди да сте до съсипали държавата

18

Анонимен

преди 8 години

Поредния пудел на Бойко, който се мисли за велик. След година две Бойко ще го изхвърли от всички възможни постове и Горанов ще бъде новия виновник

17

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че обществото подкрепя промени в сектор Сигурност, та нали МВР остана единственото НЕреформирано министерство още от преди 89-та...да не говорим, че тези привилегии, които те ги имат ги няма никъде!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

горьо

преди 8 години

Г-н горанов като се прави на най-големия икономист в републиката, да обясни как така при ръст на икономиката, се свиват всикчки бюджетни разходи и се търсят начини за увеличанане на такси, данъци и други. Мая розовото не е толкова розово.

15

kan4o

преди 8 години

Само годишната винетка поскъпва с над 40%.То небяха зимни гуми,летни такива,данъци , акцизи ,патенти , лицензи ,налози и куп още плащания.То бива,бива музика,ама кокошките спряха да носят!

14

тити

преди 8 години

Никой ли не забеляза изказването на този ,че няма от къде да се вземат пари,защото не останали активи за раздържавяване?Явно не и чувал за екзотичните думи "производство" и "конкуренция".

13

ехоооо

преди 8 години

Я прочети по форумите да видиш,че почти всички искат спешни реформи в полицията и армията,г-н Министре! Май имаш воля, но Б.Б ще ти дърпа ушите... То е ясно какво ще стане! При толкова на брой синдикати в МВР няма как да не засмукате въздух...

12

Сержант

преди 8 години

Реформи да, но качественни. Пак ще има наши и ваши.

11

Сержант

преди 8 години

Какеато и реформа да правят първо трябва да изринат дядовците, които са си вкарали сялата рода в ведомството където продулжават да работят и да дърпат конците. На тях не им е изгодна реформата и ще драпат с зъби и нокти. Дано не се подведат полицаите от улицата. Тяхните заплати не трябва да се пипат

10

избирател

преди 8 години

ИЗБОРИТЕ МИНАХА, ОБЛАГАМЕ КАЗАНИТЕ, ПОСКЪПИ ВИНЕГКИ, ЦИГАРИ И ОЩЕ КОЛКО ДРУГИ ТЕГОБИ ЗА БЪЛГАРИТЕ. ДО КОГА?

9

пешо

преди 8 години

иска го обществото, не е ли очевидно?

8

Иван

преди 8 години

Който иска няма пари който не иска няма пари и това означава няма пари а няма пари за бюждет!? Като няма пари как прави бюджет който не иска пари? М?!

7

Анонимен

преди 8 години

А режима на тока кога да го чакамече в петък имам работа и ще ми трябва

6

Мнение

преди 8 години

Като гледам прогнозата за времето до нова година, в равнините ще е без сняг, а в ски курортите с минимален сняг. Както се казва природата ще компрометира реколтата и ски сезона а в следствие и бюджета.

5

Анонимен

преди 8 години

Много сте кекави, така реформи не се правят. Вземете прочетете какво е направила Маргарет Тачър и с удивление ще забележите, че има по-големи то*ки от вас и за това тя ще остане в историята.

4

Мунчо

преди 8 години

Заслужаваме си го.