18

Solar Power

преди 8 години

Всяка стачка ускорява края на света.Тя кара капиталиста да инвестира в автоматизации. Това означава: няма нужда от шофьор на таксито, на самолета, работника във фабриката.Вие сте ненужни или със сигурност ще сте такива до 30 години.Решението:1. Война2. Вирусна болест3. Мирувате и си спечелвате още 30 години.

17

100% обективен

преди 8 години

Разликата между България и Русия е че в България се живее 2 пъти по-добре. Разликата между Финландия и България е че в България се живее 2.5 пъти по-зле.

16

Анонимен

преди 8 години

Интересно как е при нас, живота е песен

15

Клозетник

преди 8 години

Големи мъки. Сигурно ще ражда.

14

Анонимен

преди 8 години

V BALGARIA SE GIVEE MNOGO PO-DOBRE OT FINLANDIA

13

Анонимен

преди 8 години

Има още да точиме лиги и за Русия и за Финландия и да пишеме измислици...Разликата между тях и България е космическа.

12

хх до петър

преди 8 години

Ако това те утешава , същия проблем в не по-малка степен го има и русия. Да не говорим, че над половин милион млади руски мъже стават жертва на алкохола , годишно.

11

петър

преди 8 години

за съжаление и България и Финландия са потенциални смъртници..Изключително ниската раждаемост води до липса на работна ръка, обезлюдяване на провинцията и недостатък на човешки ресурс за каквато и да било дейност- и трудова и интелектуална, научна,военна или плицейска.Това си е истински геноцид, но причиняван не от външна сила, а от най-обикновен егоизъм.Аз съм на 61 г. и всичките ми 8 близки приятели на толкова.Имаме по две деца,високо образовани и реализирани но общо само 3 внучета.Отчайващо

10

КАРЕЛО- ФИН

преди 8 години

До Анонимен 8 Само едно мога да ви кажа:още една пиявица спадна от Русия. + отмена "сухой закон" (уважаващи твърд алкохол)=има резултат.Няма руски купувач - няма финска икономика и невероятна социална система.Това е.Пътища стари и узки като от Бургас до Слънчев Бряг.

9

Анонимен

преди 8 години

Ако Финландия е болника на европа то България е смъртника на Европа

8

Анонимен

преди 8 години

След като производството на соц.страните секна,икономиките на западните страни бавно ,но сигурно "отиват" в небитието.БГ произвеждаще и "хранеше" поне още една България.Парите от изнесената през фирмите на "дисидентите и монархистите" продукция са капитала на демокраДците след 1989г Това показва в каква висока степен продажните уж "комунистически" ръководители ,в съюз с капиталистическите "държавници" са ограбвали народите ни! За изясняване на темата- през гугъла: " Завтра Обмен или обман "

7

1

преди 8 години

За срива в износа към Русия не е виновна никаква рецесия, защото в Русия такава просто няма. Виновни са европейските лидери, включително и финландските затова, че гласуваха санкциите срещу Русия и сега си берат гайлето.

6

Анонимен

преди 8 години

Има нещо дълбоко сбъркано в посоката и пътя, по който ни води Световната банка и МВФ. Нали до вчера ни се втълпяваше, че Финландия е една от най-здравите и проспериращи държави в Европа и даже в света. Фалити на държави, агресии, майдани и войни. Това ли е бъдещето, което ни е отредил новия световен ред?

5

от Финландия

преди 8 години

***. отново пропагандна статия с много грешки, дори гогле.бг ти е превело името на финландския премиер грешно. Сибила се произнася и чете. Не зная защо се напъваш да пишеш неща които не знаеш, а преписваш из нета на хората пропагандите и се излагаш...?Сега ще изпратя статията ти на финските журналисти, които имат право да разследват авторите на пропаганда и да се разправят съдебно с медията им. Напъвай се, където можеш...

4

Анонимен

преди 8 години

За зелник съм чувал, но за болник не бях.

3

as

преди 8 години

Забелязвате ли как само България просперира постоянно с бързи темпове?

2

до 1

преди 8 години

Изпитваме ,но кой да знае ,че сексуалната революция и доминацията на жените ще ни доведат до кривата круша.

1

Анонимен

преди 8 години

Всички изпитваме носталгия към времената отпреди 90-те.