34

Анонимен

преди 8 години

Швеция иска другите страни да и помогнели за пришълците по равно, т.е. и ние да участваме наравно с Швеция?! Може, обаче, когато БВП на един българин стане колкото на един швед, заплатата и пенсията на българите станат колкото на шведите, улиците - чисти и равни както в Швеция, социалните придобивки и здравеопазването в България - както Швеция, държавните ръководители, депутатите - честни и неграбливи както шведските и т.н. Така че, неа а стане ("се случи", както казват новите - англоГРИСТОВЦИ)

33

Анонимен

преди 8 години

Ако не започне реална охрана на границите и не се построят истински огради, съвсем скоро европейците ще бъдат изядени живи от прииждащите диваци от Африка и Азия, само стойте и гледайте ако не вярвате!

32

неграмотника 34

преди 8 години

Русофилите не искат да се разпадне ЕС. Русия иска да работи с ЕС, Ес не иска заради американските си господари.САЩ искат ЕС да се разпадне. Евросъюза е заплаха за американците.А пък съюз на Европа с Русия означава смърт за САЩ.Сега САЩ си печатат долари колкото им трябват, а ние им ги плащаме за да си купим нефт.Почнем ли да купуваме с евро, Америката умира.Те за това нападнаха Садам, защото той обяви, че ще продава нефта с евра

31

българин продаден

преди 8 години

за жълти стотинки заедно с още 7 мил овце! тези решения откриват пътя към ликвидация на нашата държава България, като национален дом на българите. Всички имигранти ще останат тук, в очакване Меркел да ги храни, докато ги пуснат или се промъкнат на север, а тиквуня ще ни държи в наведена поза докато му плащат или не го изгоним с камъни заедно с продажниците му - милиционери, тъ.пи лелки и разни престъпници! Трябва всички да се вдигнем и ясно да заявим, че не искаме мюсулмани и араби в земите си!

30

Полша

преди 8 години

EU macht frei

29

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ревали ! Най големия късмет на България е мизерията. Арабезите не са тръгнали на дълъг път за мизерия. Искат Европа, удобства и парички

28

Анонимен

преди 8 години

И ние си имахме и оградата и Граничните войски и пиле не можеше да мине. Къде се скриха тези които ни разориха от прехода и демокрацията? Тия които разрушиха държавата ни, армията ни, икономиката ни от всички партии и партийни кланове . Има ли отговорност за тези които съсипаха и съсипват държавата ни.

27

УМНИЦИ

преди 8 години

Швеция връща граничния контрол, Словения се огражда с тел, а България няма тел да си загради границите.

26

Анонимен

преди 8 години

Не забравяйте че българите също са считани за бежанци в повечето бели държави!

25

Анонимен

преди 8 години

А Бойко Чамовия е подписал квота за 100 000 бежанци а Бавария се отделя от Германия...

24

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да ви се иска драги русофилчета и евроазиатци , ЕС няма да се разпадне ! Пишете си в форумчето и си взимайте рубличките, Жужин все още копае дупки и продава и някоя кинта ще хвърли.

23

Анонимен

преди 8 години

Аз до сега не съм чул мюсюлманин да храни християнин да му даде хляб вода работа и т.н.. А представете си ако имаше война в Европа ако майки с деца бяха тръгнали към Близкият изток... Кво щеше да се случи с тях...

22

Защо се прилага

преди 8 години

двоен стандарт? Значи когато преди 2-3 години имигрантите идваха на Балканите от Европа говореха за толерантност, и че трябва да ги приемаме. А сега, когато се насочват към вътрешността на Европа, тя реве. Защо така питам се? Нали Европа е толерантна и гостоприемна?

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен,,balgarski beganzi"--? hiliadi balgari ima v zatvorite na ispania.

20

222

преди 8 години

е сега като всички си сложат огради кво - бъдещите Меркелчита требе да летят :-)

19

Бежанец

преди 8 години

Няма полза от тази тел, бежанците я режат и влизат безпроблемно. Трябва да се прави по-стабилна ограда от метал или от тухли и бетон.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Бежанци с магистърска или даже докторска степен, придобита в световно-признати университети?Къде ни сравняваш с миризливите пастири, които не могат да се подпишат или с пакистанците и афганистанците, които не знаят две арабски думи на кръст, пък се представят за сирийци?Повече от половината малки фирми в Испания са собственот на българските "бежанци".

17

Анонимен

преди 8 години

Полезна информация: през гугъла: " агония евросоюза завтра"

16

Анонимен

преди 8 години

А НИЕ КАКВО ПРАВИМ.ЕВРОПА КАЗА , ЧЕ ПРАЩА ВОЙСКА НА ГРАНИЦАТА НА ЕС - В СЛОВЕНИЯ.ЗА ТЯХ НИЕ НЕ СМЕ В ЕВРОПА.НАШИТЕ УБАВЦИ НЕ СПОМЕНАВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ЗАГРАЖДЕНИЯ, НЕ СПОМЕНАВАТ ЗА ВОЙСКА ПО ГРАНИЦАТА, ИЗОБЩО ПРОДАЛИ СА НИ НА ИСЛЯМА.КОЙ МАМКА МУ ДА НИ ПАЗИ.НА ВРЕМЕТО ИНДИАНЦИТЕ СА ЗАКЪСНЯЛИ С МЕРКИТЕ СРЕЩУ ИМИГРАНТСКАТА ВЪЛНА И КЪДЕ СА СЕГА? В РЕЗЕРВАТИ СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И НАС ТОВА НИ ЧАКА, АКО НИЕ САМИ НЕ ПРИНУДИМ УПРАВНИЦИТЕ ДА ВЗЕМАТ АДЕКВАТНИ МЕРКИ.

15

Чекист

преди 8 години

Ееееее мииии не е демократично с тези огради... Диктатура е това...