13

Ееееее

преди 8 години

"10 декара, която е презалесявана по проект, са унищожени няколко десетки дръвчета до най-много стотина." Еееее а колко милиона казахте че взехте за тези най много 100 дръвчета за да бъдат засадени? А и каква е тази просека от 10 декара? Глупости само се чудите как да залъжете народа.

12

Judge Dredd

преди 8 години

И кой ще бъде вкаран в затвора?! Никооой ;)

11

Анонимен

преди 8 години

Интересно, медиите на Пеевски се опитаха да лансирата тезата, че нямало унищожени дървета, и че някой се е объркал...Е, досещате ли се вече чии са машините?

10

Анонимен

преди 8 години

11 - Не и за сметка на природата.Я *** виж на запад как се прави. Там има ли цели километри бетон и железа? Няма.

9

не за дебили

преди 8 години

Внимавайте много да не се развие какъвто и да е туризъм на Витоша,че лошо им се пише на софиянците.Планината не им е бащиния,яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!

8

G

преди 8 години

Изгорете машините и ще разберете на кой са.А регистрациионите номера нямат ли?Май ги сгащиха на калъп, ама всичко е законно.

7

...

преди 8 години

Хъм явно господин Цеко минев собственика на първа инвестиционна на ОК таксита и на Банско, та явно тоя е решил, че може също както постъпи на Басно и на Витоша да си разшири и пистата, че и хотелче май му се иска да построй! Ето заради такива ИЗЕДНИЦИ сме на това дередже! Само лакомия им е в главите ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ! А тоя *** от колко години вече не пуска пистата Стената на Витоша?

6

Анонимен

преди 8 години

nenovinite/ne/kultura/7727/

5

Данъкоплатец

преди 8 години

Да не се офлянкват, а да кажат ясно за чия сметка ще е новото залесяване!Който е виновен, той да възстанови щетите, а това, че щели да се наказват, нека да си го обсъждат на служебни събрания. Нищо в тази държава няма да се оправи, докато не започне да се държи сметка до стотинка за прахосани народни пари. Българинът реагира адекватно тогава, когато го удариш по джоба.

4

закони

преди 8 години

Министърът лъже! Веднага оставка!

3

:D

преди 8 години

Просека :DКолко широка? Самолет ще каца май.

2

Анонимен

преди 8 години

а споменава ли са чии са тези машини там - едва ли са на никого. пак се обвиняват едни, а всъщност би трябвало други, ясно е кой сърба попарата. Само, че кой ще повярва на зам. министъра

1

1

преди 8 години

Добре че има активни граждани, които да сигнализират за нередности. Иначе най-вероятно никой от отгорните органи нямаше да забележи, че нещо не е наред.Все пак се видя, че институциите могат да заработят, всига от време на време да им припомняме.