6

Анонимен

преди 8 години

Поредната лъжа. На пазара се предлагат едни и същи от 2 години, повечето панелно строителство. По няколко агенции предлагат един и същи имот и чакат някое наивно рибе да клъвне.

5

Анонимен

преди 8 години

Той и сега пазарът си е студен. От време на време го претоплят. Който се хванал, хванал. При намаляващо а дори и в София стагниращо население, няма как да е различно. Кой ще живее и наема апартаменти - прасета ли? Виж при земята е различно, защото вече не я "произвеждат" и в световен мащаб хората се увеличават, съответно и глада. Търсене и предлагане.

4

Анонимен

преди 8 години

Абсолютни измишльотини на брокерчетата. Едни и същи обяви се въртят по имотните сайтове с години вече. При новото строителство е възможно да има някакво раздвижване, но за прогнилите 50 годишни панелки поставили цени, на които можеш да си купиш лукс имота на гръцки остров. Това продаване няма, но наивниците си вярват.

3

Korean soup

преди 8 години

Докато банките не си свалят лихвите по кредитите, които в момента надвишават 7-8 ПЪТИ лихвите по депозитите, и не си премахнат безумните такси за обслужване/усмихване/включване на компютъра/ пращане на мейл и пр., подобни платени статии ще будят само присмех у читателите. Реално е, и банките пак ще са на печалба, лихвата по кредитите да не надвишава 2%. И съвсем скоро тя ще си падне до толкова.

2

Анонимен

преди 8 години

Естественият прираст - отрицателен;Лихвите по кредити над 3 пъти по-високи от тези в ЕС. Средната работна заплата - най-ниска в ЕС. Строителството -некачествено. Истината е че този балон вече е прекалено надут, скоро ще се спука и цените ще подледват логиката и ще тръгнат надолу.

1

Даола

преди 8 години

Глупости !Тези брокерчета разпространяват лъжи - няма никакво оживление и продажбите намаляват. И така ще бъде. Новопостроените апартаменти не са продадени - не се обявяват всичките, за да се заблуждават клиентите, че има търсене.