24

Горан

преди 8 години

Не ми се вярва да е Чарли... Неговата кариера по принцип отдавна не е във възход, и едва ли дори новина от подобно естество би могло да му навреди на кариерата, която и без това я няма откакто приключи участието му в "Двама мъже и половина", а като се знае и колко много му пука точно на него, едва ли е той, щеше да си каже. А, и от толкова къркане едва ли дори вируса на СПИН би могъл да вирее у него.

23

Кондуктор в 148

преди 8 години

Разкрих всичко. Волен се е заразил от Чарли и затова сега е бесен и преследва актьорите.

22

Порно хиена

преди 8 години

В по..но бизнеса има железни правила.Чистота,здраве и точност.Постоянни проверки(по-яки от тези за допинг) и ако има дори съмнения - вън.Тези факти доказват,че това е нашето разюздано момче.Един от малкото,който "умря" по сценарий,егати омразата.Малшанс,дори да си добър и "жребец"(абе с тия наркотици и тия бързо свършващи булки-пълна несъвместимост),то:Той се измъчва от мисълта, че вече всички са забравили за актьорските му умения.Нека журналиските и артистките се прегледат-те са го заразилили

21

Анонимен

преди 8 години

Бате Чарли е машина! Това, което той е видял и приживял, цялата жирналистически *** дето плют по него накуп да ги събереш няма да го минат....

20

Анонимен

преди 8 години

и кво от това??!!Чарли си е Чарли!!

19

антихрист

преди 8 години

тоз минко е психически лабилен човек на тема секс

18

Анонимен

преди 8 години

Нищо не казвате днеска за Боко, бе! Ей, пишещите, не си подритвайте трудовите книжки!Ще разпореди банкянският да изпоизволнят!

17

запознат

преди 8 години

Той им отърва най-много на журналистите,но не е той.Друг актьор е,който в момента снима дори филм,а за следващата година ще снима още няколко.Чарли Шийн ако беше болен от чума дори,щеше да си каже,толкова му е през ....,че не е истина,прави си каквото иска.

16

Бог

преди 8 години

Гомор в Холивуд, Сомдом за содомията.

15

Анонимен

преди 8 години

крайно съмнителна новина порно звездата е Бри Олсън и има няколко филма за 2015 там сериозно ги изследват

14

Анонимен

преди 8 години

Я ДА ФЪРЛЯ ЕДНИ КАРТИ-ТОЙ ИЛИ НЕ Е ТОЙ....

13

ЦК на БКП

преди 8 години

Леле какво всички са се шашнали от този СПИН. В България има (общо) малко над 700 регистрирани случая. А годишно се заболяват 33000 от рак! Ако трябва да избирам между ХИВ и рак ще избера с две ръце ХИВ, защото с ХИВ може и 50 години да живееш, а рака като почне с разсейките и за 2-3 месеца гушваш букета.

12

Д-р И.

преди 8 години

Днес продължителността на живота на хора заразени с ХИВ е равна на незаразените. С модерната терапия (която я има и в България - изцяло заплатена от здравната каса) концентрацията на ХИВ в организма се свежда до минимум и човек може да си живее точно толкова дълго, колкото и всеки незаразен. При условие, че си пие всеки ден лекарствата и ходи два пъти годишно при специалист.

11

usa

преди 8 години

Па той,май само на кучето си го не беше тургал и то просто щото няма куче! Ама пак не е сигурно! Иначе евала му - не знам точно, ама бройките му са към 6-7 000/то не, че той знае, де/!

10

Щиглиц

преди 8 години

чарли, ти си моят господ!... поне се опита да наеб$%@ света

9

запознат

преди 8 години

Няма проблем! Дори и да не беше Чарли, а някой друг. Днес животът на лицата носители на ХИВ или болните от СПИН е удължен поне 20-тина години.

8

Проктър & Гембъл

преди 8 години

Чичо Чарли е най-големия! Новината не е истина!

7

Анонимен

преди 8 години

Не ми се вярва чичо Чарли да е бил толкова безотговорен, за да го прави без презерватив с толкова порно звезди. А ако знаейки, че е заразен е заразявал умишлено и то други жени си е за бесилото... Не е само той дето е заразявал други, знаейки, че е обречен. За това винаги ползвайте презерватив ако сте със случаен партньор/партньорка. Не го знаете какво му се върти в болния мозък.

6

грОмотен

преди 8 години

Каква хубава цензура сте сложили на ж.у.р.н.а.л.я

5

грОмотен

преди 8 години

***.. Няма вирус на СПИН. Има ХИВ вирус. СПИН е синдром, състояние до което се стига при нелечение на зараза с вируса на ХИВ.