33

Диванен политолог

преди 8 години

"...няколко мигранта вече отказали да заминат за Люксембург ,защото искали да заминат за Германия....". Ами нормално.Германия трябва да запомни три прости неща за да няма проблеми: 1. Да не се опитва да бъде световен икономически лидер.2. Да не се опитва да установи двустранно военно и икономическо партньорство с Русия.3. Да не мечтае ,сънува, провежда реферндум и тн за премахване на US военните бази от своя територия.САЩ жестоко наказва разбунтувалите си колонии и окупирани територии. Хихи

32

ха ха

преди 8 години

Така е ,център са Пакистан ,Иран и Турция ,Кения,Мозанбик и Боливия.

31

Анонимен

преди 8 години

Ами да се предаваме предварително За какво е НАТО?Ега си политиците. Ами как за какво ! То това му е целта на алианса да ви пазят турски самолети.

30

европеец

преди 8 години

Значи ли че всяка успяла икономически страна ще бъде унищожена от нашественици?Ами да се предаваме предварително За какво е НАТО?Ега си политиците.Накрая пак ще стигнат до затваряне,но врагът вече ще ни е превзел и ще водим война вътре и вън.

29

Мужик

преди 8 години

Добре че. в русия сме беден и гладен народ без ясно бъдеще и переспектива, че сега щяхме да се напълним с черни маймуни. Дай Боже още 500г.да сме боси и гладни за да не идват *** при нас !

28

Анонимен

преди 8 години

Гладен си ти от най бедната дьржава

27

до 42

преди 8 години

мхм..то затова в русия ги държат гладни за да си ценят труда..ясно :) Желязна логика тавариш :)

26

Анонимен

преди 8 години

Милионите мигранти са тьртей те тьрсят да лапат на готово и да осеменяват самки хахаха

25

Анонимен

преди 8 години

Сибир и Тайгата са център на Света, а милионите мигранти са прости и не познават географията и парите ХАХАХАХА ...ок...

24

Анонимен

преди 8 години

Нали искахте ЕС и НАТО ве ! Стига сте мрьнкали

23

anonimka

преди 8 години

наи вече трябва да се разбере че Европа е за европеиците затова се казва така а не за негроните,арабите ,азиатите и там подобна смет иначе трябва да се казва АФРО АРАБО АЗИАТИКА ЕВРОЗОНА

22

Анонимен

преди 8 години

Аз живея в Русия не ме интересува

21

Анонимен

преди 8 години

Браво на Путин слава на Русия няма тьмнокожи ура тавариши

20

Анонимен

преди 8 години

Браво на Путин слава на Русия няма *** ура тавариши

19

Конрад

преди 8 години

Нег-рите ще идват постоянно на тълпи докато цяла Африка се изпразни и иска да дойде в Европа и ако това стане Европа ще потъне като разбит кораб. Ако *** се смесят с европейците неизбежно от смесените връзки ще се създадат деца *** с ограничени умствени способности и липса на усещане за социален ред. За пример е америка чиито затвори са пълни и препълнени с главно чернокожи престъпници.

18

Анонимен

преди 8 години

Конрад в Бьлгария има повече индийци от колкото в Индия

17

Конрад

преди 8 години

Нег-ри емигранти се спират не с пари а с лошо отношение и враждебност и неприемане. Аз съм горд от постигнатото в България в това отношение защото България сега е страна номер едно за избягване от нег-рите и това е изцяло заслуга на мъдрия български народ който прозорливо видя катастрофата от приемане и толе-растия към африканските емигранти. Не трябва да се допускат никакви ислямисти и чернокожи защото това ще доведе до дегенерацията и разпада на обществения ред в Европа.

16

Анонимен

преди 8 години

Бухахахахахаха Путин е виновен

15

майорски

преди 8 години

До АнонименЧе си *** си личи по отговора ти ...факти дай факти ...не само пишеш глупости и да обиждаш хората ...Между другото:простотията и вулгаризма са болести които заразяват хора с ниски интелектуални способности неспособни да изразят емоционалното/сексуалното си неудовлетворение по нормален за обществото начин. Основни катализатори на болестта са ниското образувание, психически отклонения породени в детството и безпаричието

14

Пян_Гъ

преди 8 години

НЕЛИЦЕПРИЯТНАТА ИСТИНА е, че има само два начина да се спре междуконтинеталният поток от преселници. Единият е чрез стриктна охрана на европейските граници (включително употреба на военна сила) и незабавна екстрадиция на случайно промъкнали се хора. Минус - "Европа е безчовечна". Вторият е инвестиционно разхубавяване на най-бедните райони на света и спиране на всякаква военна намеса там. Минус - тяхното разхубавяване = нашето обедняване. Няма друг начин. Другото е лицемерие за сметка на народа.