17

Дарвин

преди 8 години

За тез пари от маймуните щях да направя европейци.

16

янев

преди 8 години

ЕВРОПА ЗА ЖАЛОСТ ИЗТЪРВА КРАЯ НА ЕМИГРАНТИТЕ И НАДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С МЮСЮЛМАНСКОТО НАШЕСТВИЕ ПЪРВО ЩЕ ТРЯБВАТ ЖИЛИЩА ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТ ДЖАМИИ РЕЛИГИОЗНИ ПРАВА КОНФРОНТАЦИЯ С ХРИСТИЯНСТВОТО ТЕРОРИЗЪМ ПОТОКА ОТ АФРИКА И АЗИЯ НЯМА ДА СПРЕ АКО ЕС НЕ ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ И ТО С АРМИЯ КОЯТО ДА СТРЕЛЯ НО ТОВА Е МАЛКО ВЕРОЯТНО ТАКА ЧЕ НИЩО ДОБРО ЗА ЕВРОПА ОСВЕН ВОЙНА

15

Анонимен

преди 8 години

Здрава гърбина трябва да има немският данъкоплатец и да работи двойно,защото бежанеца няма да работи,той ще е на хранилка цял живот.Кака Меркел,дали спи спокойно?

14

Анонимен

преди 8 години

Лъжат безсрамно за ниското образование. Това са ИТ специалисти, инженери, учЕни, лекари... освен това и прогнозата от 21 милиарда е много, много оптимистична. Много по скъпо ще им струва. Бих казал, да се сбогуват с стандарта си, който имаха досега.

13

Стършел

преди 8 години

Ако не са за бежанците, ще ги дадат на гърците, все им е тая.

12

Анонимен

преди 8 години

21 милиарда за Германия са нищо, капка в морето.Много по-лоши и дългосрочни последствия, да не казвам завинаги са ислямизацията и арабизацията на Европа, тая дива "култура", която ни залива. Полу-диви човеци, които са 10века назад и 5 века в страни в развитието си.

11

do 11

преди 8 години

Ми защо не ги посрещат с гумени куршуми, а? Нито Сърбия, нито Македония са част от ЕС, така че могат сами да си защитават границите. Аз съм на мнение, че нарушаването на границите на една държава в такъв мащаб е случай за военните. Да стоварят някоя друга рота да си тренират стрелбата с гумени куршуми. Европа трябва да си набие в сдуханите мозъци, че това не са бежанци! Уж от война бягат, пък са по-агресивни към европейците отколкото към техните диктатори. Как става това?

10

Анонимен

преди 8 години

Те колко пари наляха за Източна Германия и пак има разлика, а да дойдат хора които нямат нищо общо нито с културата им, възпитанието или традициите и да мислиш, че всичко ще е добре...Лошото е, че държави като нашата ще го отнесат много повече от другите.

9

сова

преди 8 години

Погледнете че господ е разпределил света, тук ще живеят араби мюсюлмани, тук *** тук будисти, тук православни тук католици тук юдаизти. Омешат ли се става манджа с грозде.

8

Барбароса

преди 8 години

Горките Гьоте, Шилер, Вагнер и прочее. След време никой няма да си спомня за тях. Ще има само Мохамед Аллахов.

7

АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Германия к......***! Този път форевер ;))). Едно време сринаха Рим, сега цяла Европа.

6

ХАНКО БРАТ

преди 8 години

Малко са?;))))

5

Анонимен

преди 8 години

Germania ima pari za tezi niskokvalificirani subekti, no za nas byulgarite - niama. Sega shte im se vurne vsichko i to tupkano.

4

до 1

преди 8 години

Как?Как ще се върнат тези милиарди като талибаните и арабите не искат да работят.Колкото и да е богата Германия истината е,че ако един жив организъм не се отърве от *** той неминуемо загива.

3

Анонимен

преди 8 години

Меркел бива да и дадат една бурка и да я пратят на ИДИЛ да и скъсат дъртия *** от толерантност.

2

европеец

преди 8 години

А не можеше ли толкова бедна Европа да се възпозва от тези пари?Какво пренебрежение към европейците!

1

boko bo

преди 8 години

Я каква стана? Нали именно те щяха да действат като стимул за икономически растеж. Драйн та пляс. *** може ли да работи в завод? Ще чистат и то ако искат, а те искат. Очакваме продължение по темата другата година.