40

Aussie

преди 8 години

До 57: Напълно си прав/а! Самата констатация , че страната ни е с най-корумпираната съдебна с-*** в Европа, а може би и в света, би трябвало да накара всеки съвестен българин да наведе глава от срам, дори това да са думи, изречени от доказан или недоказан престъпник.Защото ние всички имаме вина, че сме допуснали това да се случи и се примиряваме с корупцията и двойния стандарт ! А колко невинни българи пострадаха от българското правораздаване -някои дори от отчаяние посегнаха на живота си..... малко ли е? *Любознателният, Вие също казвате истината, но за жалост няма да сте разбран -мисл

39

любознателния

преди 8 години

До АнонименВсички много знаете, всички сте най-добрите, от всичко разбирате, Австралия била такава, ама ние сме най-великите и прочие .... и затова винаги сте на дъното на всяка една класация. Затова всички знаят къде е и колко е хубаво в Австалия, а в *** никой не иска да идва. Именно, щото сте най-добрите! Евала, арийци, само напред!

38

Жибор

преди 8 години

Комунистите ставаха "човеци" когато влезеха в затвора,а този- когато си излежи присъдата!

37

Спонги

преди 8 години

Ако съдебната система беше най-корумпираната, този жалък убиец щеше да е на свобода. Както родителите му са платили на БХК, така щяха да платят и на съда. Да си излежава присъдата и да мълчи наглецът, тръгнал да се разхожда с 30 см нож.

36

антискинар

преди 8 години

А Андрей Монов искаше да е ЖИВ!!!!Ами като искаше да е жив да не беше нападал невинни хора с малко дете.Мислеше се за недосегаем защото е син на депутат.Ама съдбата му е пратила австралиец с нож.Ами пито платено-сега е недосегаем.

35

Очевидец

преди 8 години

Австралиецат не е убил човек а мръсен скинар-фашист,който с гнусната си банда риташе на земята семейство с малко дете.Той спаси хората а фашагите нападнаха него и едн от тези *** се набучи на собствения си 30 -сантиметтров нож.Трябваше да изтрепе всички скинари.

34

56

преди 8 години

Комплексари и ксенофоби! Може да е всякакъв тоя австралиец, но е абсолютно прав за корумпираната ни съдебна система. Не си го изкарвайте на един човек, за когото дори няма несъмнени доказателства, че именно той е убиецът. Вижте какво става с полицаите, тези *** върху гърба ни - това е важното, другото е следствие.

33

Анонимен

преди 8 години

Много гнусна телевизийка е босфор тв , как само го изкарва жертва тоя УБИЕЦ !

32

ha ha

преди 8 години

Аз лично нямам против да си го номинират за каквото и колкото си искат, стига към всяка "номинация" да му прибавят по още 10 години ефективно към присъдата. На тази жалка ZZ TOP ***.

31

Анонимен

преди 8 години

Тоя пък за какъв се има?! С лишаване от свобода всеки престъпник се лишава и от права. Именно това е целта на съдебната система. Този и не само този, всеки който отнеме човешки живот, трябва да бъд осъден на смърт или в най-добрия случай на доживотен затвор. Първият вариант е по-добър, защото като затворник е безполезен и пак лежи на гърба на другите. Само страхът ражда дисциплина и самоконтрол.

30

бай Х

преди 8 години

дО 52 - НЕ НЕ ЧЕ НЕ СЪЖАЛЯВА, просто излага два неоспорими факта 1 - "Присъдата ми е дадена от най-корумпираната съдебна система в света"2. - "Номинацията за човек на годината не променя размера на присъдата"и всъщност на кои му пука за номинациите на БХК "човек на годината" те имат значение за БХК и за никои друг - и нямат абсолютно никаква стоиностизвън БХК - а то си е типично в техен стил така че няма изненади това е нещо като конкурса "Мис свят" в горна оряховица, а те си се провеждат.

29

Анонимен

преди 8 години

Австалия е заселена от Англия с най долната измеет! Заточвали са в Австралия убийци, изнасилвачи, педофили и всякакви ***!Тоя *** доказва, че е наследил най лошото качество от прадядо си!

28

Анонимен

преди 8 години

Доколкото разбирам тоя въобще не съжалява, че е убил човек а се опитва да се изкара жертва!!! Нищо чудно да стане медиина звезда бг.***.

27

АНОНИМЕН

преди 8 години

СВЕТЪТ Е ТОЛКОВА ПОКВАРЕН, ЧЕ НЯКАКВИ *** ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ БХК, МОЖЕ ДА НОМИНИРАТ УБИЕЦ ЗА ЧОВЕК НА ГОДИНАТА! НАПРАВО СМЕ СОДОМ И ГОМОР!

26

мнение

преди 8 години

Каквато и да е системата, фактът че уби човек и ранитежко друг остава и говори сам за себе си!!!!! Какъв ЧОВЕК има претенции да бъде след извършеното......!? Наглост и дебелоочие на квадрат!

25

анонимен

преди 8 години

Този наглец визира нашата наистина корумпирана съдебна система, но забравя да каже, че е убил невинен човек! Обаче, вина има единствено този тумор, наречен БХК!

24

Анонимен

преди 8 години

Поне за едно е прав - корумпирана съдебна система, ако не най-голямата, то една е най-големинети.

23

vlady

преди 8 години

Този наглец има нужда от качествен затвор като Черния Делфин, Белия Лебед, Черния Орел, Полярната Сова, Khao Bin, Bang Kwang, Rayong, Kerobokan, Batu, Permisan и т.н. да се научи на ред. За съжаление в българските затвори няма адекватни възпитателни практики.

22

тцЪ

преди 8 години

"Осъден съм от най-корумпираната съдебна система"... Така е. Ако не беше корумпирана, щеше да си до живот! Толкова е присъдата за убийство.

21

циника

преди 8 години

как така точно в случаите, които съм описал в ком. 37 системата не се е объркала и не е корумпирана, а в останалите случаи е корумпирана. Май справедливо отношение е само онова което на вас ви харесва.