26

Партизанката

преди 8 години

Как не ви срам?!Как не те е срам,Бойко?!Как не те е срам,Плевнелиев?Как не ви е срам,Неофит и Николай?!Вартоломей е напълно прав.И как да признае Неофит и Николайчо след всичките им гешефти и престъпления?!В България няма църква,а шепа престъпници!Единствените свети хора-негово светешество Максим и негово преосвещенство Кирил-сега са мъртви.Ама Бойко лиже ръката на папата,нали,и на предния папа,който ни замеси в атентат!Дори и медиите не знаят,че към духовно лице се добавя титла.

25

Асеновец

преди 8 години

Оставка и затвор за националните предатели

24

lupo

преди 8 години

UNIA S Papata...

23

Анонимен

преди 8 години

бой по руско малакийската килимявка

22

Българин

преди 8 години

*** ти ли виновен?

21

Анонимен

преди 8 години

да му се отнеме ордена веднага и да бъде обявен за персона нон грата

20

Я, стига бе...

преди 8 години

ПОПОВЕТЕ СА СИ ПРОДАЖНИ.......а нашите НАЙ-вече..ха,хааааааааа...НА КОГО НЕ МУ ТРЕБВАТ ПАРИ...??!!!!ТИЯ ИГРИЧКИ СА "СКРОЕНИ ГРУБО".....СЪВСЕМ "ПО РУСКИ"!!!Комунистите от КГБ....имат "ДРУГА ВЯРА"------от "ХРИСТОВАТА" МНОГО НЕ ОТБИРАТ...ХА,ХААААА

19

Анонимен

преди 8 години

Знае се, че Вартоломей има подкрепата на голямото гръцко лоби в Америка. Отделно имаме нарастващото влияние на руския патриарх Кирил, зад когото стои Путин и където патриархът е оръдие на изпълнителната власт. Повечето от нашите синодални клирици са проруски настроени. Пита се в задачата каква е ролята на акад. Воденичаров и Инджова в цялата история? На Митов - това американско протеже? Каква е връзката с издигането на кандидатурата на Воденичаров за президент и кой стой зад нея? Защо?

18

МНОГО СТЕ ЗАГУБЕНИ ,

преди 8 години

Да ви светна:"Света гора"---е пълна с руски монаси ---агентчета на КГБ!Платили са на попа--ДА ПРАВИ ИНТРИГА В ИЗТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ..!!!!/...и греко го е закъсал за пари---не само ние...ха,хааха,хааааааа/НИЩО НОВО ---ИЗ ,... КОРИДОРИТЕ НА КГБ!!!!!!!

17

дедо Васо

преди 8 години

Малеее,като започнат всички да се оправдават та край няма.Явно за всичко съм виновен АЗ,приемам си отговорността.

16

Роската

преди 8 години

Ако се обадите до 10 минути получавате орден "Стара Планина" 1-ва степен, а първият обадил се получава и бонус - вкарване на роднина в Конституционния съд! Побързайте, офертата е валидна до изчерпване на складовите наличности!

15

МНОГО СТЕ ЗАГУБЕНИ ,

преди 8 години

...ТАКА Е ИНСТРУКТИРАН ДЕДО ВАРТОЛОМЕЙ-----ДА СЪЗДАДЕ ПРОТИВОРЕЧИЯ , МЕЖДУ БЪЛГАРСКАТА И ГРЪЦКАТА ЦЪРКВА .....В ПОЛЗА НА РУСКОТО ДУХОВЕНСТВО!!НАВРЕМЕТО ПРИ СТАЛИН---РУСКОТО ДУХОВЕНСТВО СЕ ИЗЖИВЯВАШЕ КАТО " източния /Московски /ВАТИКАН"/..на ПРАВОСРАВИЕТО!!!ПУТИН ИСКА ДА ПРАВИ СЪЩОТО !!!ТОВА СИ Е ЧИСТА РУСКА ИНТРИГА ОТ КГБ!НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ.....???!!!/...платено му е на човека ---да прави РАЗДОРИ../

14

Развеселена

преди 8 години

Стига с тези лентяи!

13

Възмутен

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с ***!Както казваше дядо ми те ви са се изпотили през живота си!

12

Анонимен

преди 8 години

Помнете и знайте,че гърци са хора хитри ,вероломни!Как го е казъл дядо Вазов?

11

Анонимен

преди 8 години

Митов да каже какви са истинските мотиви за връчване на най-високото държавно отличие на откровения антибългарист Вартоломей. Заради ролята му в борбата с климатичните промени и т.н. глупости звучи абсурдно. Играта е друга, на по-високо ниво, но се крие от публиката. Имам някои подозрения по въпроса, но ще видим, времето ще покаже.

10

33

преди 8 години

Да бе,Боката пак се измазули като намазан пехливанин.

9

българина

преди 8 години

Този безродник май смени плочата като видя че евроолигфренството е към края си. полша испания англия унгария ит.н. всички искат вън . само нашия башобозук не му увира тиквата но накрая ще поддаде под сопите на народа

8

Всичко е НАГЛАСЕНО

преди 8 години

Цялата работа е НАГЛАСЕНА.Повтарям НАГЛАСЕНА. Това не е проблема на отечеството . А пълзящата ислямизация .И комунистите - гузни и крадлив с новите партийни имена се заеха да правят това дето умеят най -добре - манипулация срещу истината!

7

Анонимен

преди 8 години

В тълковния речник срещу "национално предателство" трябва да пише Плевнелиев и Митов.