27

Дери Кожев

преди 8 години

М,дааааа,работата отива към вдигане и то драстично ,на данъците ,пак ще смучат кръвчица от народа ,зер то остана ли и кръвчица вече ,тия магистрали ще ни излезнат през устата ,пък 60 и косур хиляди полицаи още повече , абе що не направят до всеки редови българин да стои по едно ченге ,може и тогава да спре престъпността

26

Асеновец

преди 8 години

И народът иска от Горанов и от Бъчварова- ОСТАВКА

25

bg

преди 8 години

Да вземат и да си орежат супсидиите и заплатите тъпите политици ,а не да посягат на трохите на хората.***.....НЕ ГИ Е СРАМ .НЕ СЕ ЛИ ЗАДАВАХА

24

Gorski

преди 8 години

60% ot bg centralnata administracia e za izhvarliane na ekarisaja. Kolkoto po-barzo tova se sluchi, tolkova po-dobre za bg narod.

23

Анонимен

преди 8 години

Никой не е доволен. Но в момента законите са такива, че дори някой да има смелостта да уволни всички тези служители, с цел да преназначи само тези, които покриват дадени критерии, за да го направи, ще трябва държавата да се бръкне и да изплати на всеки един прословутите 20 заплати. Такъв е законът, дами и господа, ние сме правова държава и ако не спазим закона, те след това ще ни осъдят и ще си ги вземат заедно с лихвите. Затова е сложно, затова не може да се постъпи както в Грузия, мисля аз.

22

Анонимен

преди 8 години

Стига само с МВР ,държавата не е само МВР. Огроми пари без никакъв резултат се наливат и крадат от МВР. Някой доволен ли е от работата на МВР, от работата на редовият полицай който като те спре се прави на велик, от разкриваемоста, от корупцията в МВР, от това че полицаите си бачкат част пром , а държавната работа за стаж и добра пенсия.

21

ТВ

преди 8 години

Най-добре е Менда Стоянова да стане министър на вътрешните работи и да видим как ще се оправи. Много ще ми бъде интересно. Тя е голям темерут и е подходяща, ще бъде добър таралеж в гащите както за финансовото министерство, така и за самото МВР.

20

Анонимен

преди 8 години

И тя протестира. Като видя на къде вървят нещата и тя

19

Анонимен

преди 8 години

Тази ще се окаже една проста,нагла и продънена БЪЧВА!

18

Анонимен

преди 8 години

Горанов, давай парите! Окрадохте всичко, теглихте още 5 милиарда кредит, сега искате да вдигате данъци и винетки.

17

Анонимен

преди 8 години

NAGLOSTTA NA MVR NIAMA GRANIZI.DA SE SPRE IZPLASHTANETO NA PENSIITE ZA TRI GODINI,ZA DA MOGE DA SE ZASITI NAGLOSTTA NA POLIZAITE.

16

!

преди 8 години

Бой, стригане и сръбска музика, като 1 да е Бъчвето !

15

Анонимен

преди 8 години

Хората искат пари, Румянка им дава жилетки..... герберско безочие

14

Аз

преди 8 години

Купете от новите ловешки автомобили! Добри, лоши, няма значение! Важното е да са правени в България, да се създадат нови работни места, да се платят данъци в българската хазна! Така е национално отговорно и, смятам, правилно! Купете нови пистолети, "Аркус" или др, но български!

13

Анонимен

преди 8 години

Тази министърка по жалка от това в което я превърнаха не може да стане.

12

ivo do 14

преди 8 години

Сега точно гледах от сайта на МВР-то числиност и т.н. горе доло са 42хиляди. 27хил униформени ( 7хил граничари, жандарма 2.5хил, 8.5к пожарна) значи 15хиляди горе доло ама като махнеш другите службички дето смучат щат горе доло 10хиляди национална полиция. Раздели ги на 3 смени и ще видиш колко хора ни пазят.

11

221

преди 8 години

Реформата ще стане тогава,когато първо се направи изчисление -нашата държава от колко полицая има нужда.Да не се окаже,че са малко и да трябва да назначаваме?След това да се каже на хората ,че полицаите са 15 000 ,а всичко останало са други служби в МВР.Следващото е да се назначат местни момчета,а не както сега от един град ходят на работа на 80км.По този начин те не познават криминалния контингент и при една кражба не знаят кого да търсят и т.н.

10

ivo

преди 8 години

по мои сметки 25000 униформени дето са по улиците вземът 300 милиона а другите 15000 мишки дето не са излизали по улиците другите 600 милиона? сметката ми е е проста 25к*1к( според някои сайтове толкоз е заплатата на кука макар че съм си говорил с момчета и е по 800-900 макс) и по * 12( месеците в годината)

9

Анонимен

преди 8 години

Стига привилегии за мвр!Стига с тези 20заплати при пенсиониране,защото е дискриминация

8

Анонимен

преди 8 години

До ВарнаНе е брутна :(, осигуровките са отделно.