13

това и остава

преди 7 години

летящи дръв..ници в небет0

12

Ангел

преди 8 години

Що не лети над Манхатън а на не повече от 10-тина метра над водата.Такива прототипи на джетпакове разработват от над 50 г но в повечето случаи завършват с опърлен пилот ,бум на двигателя или просто свободно падане.Тук поне са решили проблема с отделената топлина от двигателя,да видим до къде ще изкара.

11

NoName

преди 8 години

хаха сигурно този който е писал статията не е виждал как посрещат самолетите в Дубай...Много интересно 10 минути да се качиш до 10.000ft и после рязко надолу...Кога ще видя една свястна новина в този сайт?Какви са тези хора които пишат статиите не знам...Събрали сте ги хайде да не казвам от къде.

10

Мнение

преди 8 години

Я, Боба Фет!

9

g

преди 8 години

До Пилот:))))))))))))))))))))))))))))) ei tova naistina me razveseli, no si e taka:)))))))))))))))))))

8

Пилот

преди 8 години

Джетпака е изобретен отдавна, проблема е бил да изобретят достатъчно здрави *** за пилота, които да не изгарят от реактивната струя

7

Анонимен

преди 8 години

Технологиите отдавна ги има но се съобщават на част по лъжичка защото може да настъпи смут в обществото. И технологиите не са земни но се "откриват" от земни изборетатели. Обществото се подготвя за признанието на съществуването на извънземни същества и контакт с тях но преди това трябва да бъдат преодолени расовите предразсъдъци.

6

Анонимен

преди 8 години

Redbull одавна са го измислили

5

Анонимен

преди 8 години

Александър Фьодорович не е направил първия прототип, а първи е развил концепцията за джетпака и до там. Вероятно ще трябват още, ако не 100, то поне 50 години, за да се създаде такъв, който да може да лети повече от 10 минути.

4

Snorky

преди 8 години

Аз си помислих, че около Кремъл е летял.

3

Анонимен

преди 8 години

Ей, измислил го руснака!

2

Анонимен

преди 8 години

Руснаците нямат джетпак, а и не им трябва, щото като ударятняколко бързи на екс и излитат директно в космоса!

1

Анонимен

преди 8 години

Като от Red Alert o_0