16

One

преди 8 години

Двете деца на снимката са невероятни сладкиши. А и на останалите снимки всички имат в очите си само чистота, мир и щастие. Уникални!!!

15

Анонимен

преди 8 години

И ние натам отваме-с бодра крачка....

14

Анонимен

преди 8 години

Напомнят ми за българските "евроатлантици", които продават държавата и народа си за "демократични" "ценности".

13

Анонимен

преди 8 години

Лошо няма сега такива образи от снимките са 70% от бежанците в европа

12

Да, ама не

преди 8 години

Нашите *** пък стават депутати.

11

Уточнение

преди 8 години

До Гневен българинТи ако беше се родил там щеше да имаш най-много капачки на главата. Не се ли сещаш , че евроцивилизацията с която толкова се гордееш е стълба нагоре, която води надолу. Тия хора са истински, по-близо до природата и много по-щастливи от европейците, бъди сигурен.

10

Анонимен

преди 8 години

тая глупост вече я давахте

9

нубя

преди 8 години

До КОРАДО КАТАНИти си грък с италиянски ник? какъв акъл да вземаме от нацията, узаконила гей любовта?

8

Анонимен

преди 8 години

Поредната тъпотия.Тези снимки ако са на етиопци ,то слона е месоядно животно .Ама карай да върви . Нищо че нямаш сестра ,нали е к..рва.

7

анонимен

преди 8 години

Снимките, и хората на тях, са много красиви. А капачките в косите просто са невероятно на мястото си.Ако някой в Европа направи това, веднага ще има изложба и определение - креатив

6

анонимен

преди 8 години

до: СоцценноститеТогава ако е имало жени, които са получавали стоки от кореком и валута, то те са плащали с нещо, които принадлежи само на тях. Държава имахме.Огромната разлика е, че сега маса мъже, и то, забележете, пак заради една скъпа кола и апартаменти, продадоха и държавата ни

5

А, соц-ценностите..А

преди 8 години

..Май сте забравили "СОЦ"--ценностите си от Татово време :--вазите от кутий от кока-кола...и фанелките с надписи на английски ..--шарените джапанки на плажа , шарените кърпи и дънките ....Айде ...да не говориме как жените ви се чукаха за---тоблерон , уиски и ...чифт чорапогащници..

4

Ангел

преди 8 години

Който нему отърва тук да взима един сак с бирени капачки и да отива да живее като лорд в това племе

3

Discovery

преди 8 години

До 2:И кой ще избереш за некрадец управник... назови ми поне една партия, в която няма крадци или не са протежета на някого... искам да ми я назовеш и на следващите избори за тях ще гласувам. Хайде слушам те, защото не управляващите са виновни, а обществото ни... по-голямата част за некви *** и все гледат да излъжат да откраднат... и за когото и да гласуваш все такива ще избереш!!! И все пак кажи ми кой не са крадци и за тях ще гласувам!!!

2

NoName

преди 8 години

Скоро и във България очаквайте такива накити...Хора осъзнайте се спрете да избирате крадци за управници...Време е да си върнем държавата...

1

черен хумор

преди 8 години

Как ще познаеш богат етиопец? По "Ролекса"около кръста му!!