21

До 25 аз

преди 8 години

Нови компютри чакаме (работя в столицата), от 2006-та година. Вече от старите бракми останаха 2-3. Колегите работят с кой каквото старо от вкъщи си е донесъл. Тонери носят веднъж годишно, а искат докладни за всяко излизане. Общо взето на 5 тонера (на принтер, а те са 4 при нас) в годината 1 са ни купили. Хартия, ръкавици, дори номерца за маркиране на ВД при оглед ние си купуваме. Препарати за почистване, тоалетна хартия... Стола и лафката затвориха... Абе има поводи да празнуваме на 12-ти.

20

грррр

преди 8 години

"Няма да има преднамерено гонение или нарочни санкции срещу някой, който си е позволил да протестира"няма да има наказани за нарушаване на Конституцията!!

19

Анонимен

преди 8 години

''"Няма да има преднамерено гонение или нарочни санкции срещу някой, който си е позволил да протестира", увери вицепремиерът. Наказания ще има обаче за провинения и неприемливо поведение по време на протест.''... ХАХАхахахаАХаХАХах

18

изнервен

преди 8 години

Само така, протестиращите са милиционери, а не полицаи.

17

анонимен

преди 8 години

До 19Обезщетения има само за пенсионери.На тези, които са напуснали по взаимно съгласие МВР не дължи обезщетение!

16

Един Българин

преди 8 години

До 19Виж сега, то ако напускането е единичен акт - ще се оправим. Ще им платим скапаните 20 заплати и без това МВР е "черна дупка". Разбира се редовия полицай е най-малко виновен за това, но трябва повече техника и по-малко жива сила, защо?1) Техниката иска пари само за ядене, облекло и доктор2) Живата сила освен за това и трябват и за "други разходи"Така е в цивилизованият свят и така и трябва да бъде. По-малко, но по-любезни и възпитани полицаи. => и по-добре платени.

15

Анонимен

преди 8 години

А сега си направете сметката колко обезщетения са йм платени на напусналите...все от нашите джобове, че касто го с мятам с калкулатора и лошо ми става!

14

Апостол

преди 8 години

ЗАЩО ТАЗИ ПРАЗНА БЪЧВА НЕ СИ ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА НАПУСКАНЕ?ПОЗОР, ПОЗОР, ПОЗОР.

13

Анонимен

преди 8 години

Знаем как се уволняват хора в полицията - няма да се учудя ако някой уволнен след месец се окаже, че е шеф на някое районно в Бг :)

12

протестиращ

преди 8 години

А да видим дали на всички или избирателно,тези шефове коитона оперативка обявиха че си подали рапорт за напущане а всъщност ни подведоха .След като се оттегли МС решението нашите началници заявиха че не са им уважени рапортите и остават.,това е в Бургас навярно има и на други места.

11

тая клати държавата

преди 8 години

Лудата жаба пак се изказала. Оставка.

10

1

преди 8 години

Това какво ще работят и дали ще работят напусналите е проблем само на напусналите. Това какво ще правят тия дето останаха е интересно. Ако не се променят организацията, целите и една проблемна част от ръководството, тия които остават ще правят това което и преди, но ще са още по демотивирани и уплашени. Ще се крият и ще бягат от работа като от огън за да не сгафят. И ще броят дните до следващата реформа.

9

Анонимен

преди 8 години

Защо бе, Бъчварова, защо няма да има гонки?Как може в Закона за МВР да пише че нямат право на протест, те да блокират булеварди и накрая да няма изволнени?Ти министър ли си, що ли?

8

Анонимен

преди 8 години

Да напускат, всеки гьон е с вишу педагогика или филология. Няма да лежат по храсталака, а ще станат детски учителки. Тъкмо да се репчат на децата, защото другите не ги броят за живи. А и всички видяхме, че могат да бият студенти и майки с деца.

7

svetlio

преди 8 години

*** как така,какво ще работят хората след това,най много таксиметрови шофьори да станат или пазачи някъде,за друго не стават!!!

6

ivo

преди 8 години

a защо чак след 20 години най накрая компютърни конфигурации ? и то за 680 000 горе доло значи 12-13 хиляди компа горе доло като махнеш тез дето са по границата и по пътищата на чантаджия комп :) голямо крадене ... 200 000лв за акумолатори по 100тина лв по техни сметки или по 60лв от турция пак крадене ... общо взето пак мноо пари а за момчетата пак даже за обувки няма ... само гледат пак от де да лепнат...

5

Анонимен

преди 8 години

podpishisi ostavkata nai dobre shte napravish

4

миньор

преди 8 години

Полицаите и учителите трябва да се обединят в синдикат с девиз МНОГО ЗАПЛАТА, МАЛКО РАБОТА! Няма по-голяма наглост от тяхната.

3

bobo

преди 8 години

Само така!!! Няма незаменими!!Пък и да кажеш,че са се преработили!!!

2

янев

преди 8 години

Бъчварова, защо службите не оповестят публично кои са подстрекателите и организаторите на ПУЧА ?????? Или не ги знаете ??? Питайте тогава партньорска секретна слежба ! Взимайте мерки, някой си ИГРАЕ С ОГЪНЯ, А ВИЕ СПИТЕ !!!