313

Анонимен

преди 8 години

Винетката трябва да стане 370лв! И да е задължителна даже и в града! И дизела трябва да стане 39лв! Мито върху всяка нова кола от 300%! Само така ще се оправим!

312

Пацо

преди 8 години

Какво очаквате от хора които пишат закони, да ги спазват ли? Ха ха ха! Ако помислим логично от 26 години на сам няма нито един закон в полза на народа. И въпросът е, защо трябва да скланяме глави и да плащаме за закони, които никой българин не е искал? Само защото са казали, че е закон? Ми те утре ще кажат, че е закон да си дадеш имота и колата на държатава. Аз лично ще се възползвам от правото си да не платя новата винетка. И защо? Много просто, ЗАЩОТОТО МОГА като тях да правя каквото си искам!

311

Анонимен

преди 8 години

До Шопдрисльо ,40 швейцарски франка за цялата година е в Швейцария

310

shrek

преди 8 години

Лиляно мори, *** дебела, давай анализ и отчет до стотинка къде прахосвате парите от винетки! А най-добре се пръждосвайте цялата ГЕРБ при Дянков и Орешарски в панделата!

309

Анонимен

преди 8 години

Имахте възможност да го застреляте на 25 октомври, ама вие предпочетохте да му стегнете бахура с долната халка! Айде ся да ви е вътрешно и без стенания и пъшкания!!! И да знаете: вкарал ви е само ***! Най-доброто предстои!

308

Узунов

преди 8 години

*** - отупват брашняния чувал

307

Анонимен

преди 8 години

Добре е винетката да стане 1000 лева, цигарите по 10 лева, кафето 3 лева, бирата 5 лева.Така хазната ще се напълни и ще има пари за по-големи пенсии и заплати.Ще има пари за заплати на полицаи, безработни,бежанците,ромитеза здравеопазване, за образованиеИ Нови данъци - данък за безработните, за да са стимулирани да търсят работа.Данък на баничката на учениците, Данък на учителките, че имат висше.Данък на шофьора на дизел, че не си е купил електрическа кола Горанов

306

rojenec

преди 8 години

ako vsichki plashtaha do sega i niamashe tolkova previligirovani neplashtashti vinetkata shteshe da e po eftina

305

сс

преди 8 години

Какво се оплаквате, 100 лева е малко, трябваше да си е 145 лева. Нали за това гласувахте.

304

Анонимен

преди 8 години

По-добре да си продам колата .. един еднопосочен самолетен билет и довиждане .. все по-зле ще става братя ..

303

Някой

преди 8 години

От година живея с приятелката ми в Боливия (уж страна от четвъртия свят)...... Живее се супер спокойно, бензина е стотинки,цигарите стотинки..,а от бизнеса който имаме печелим много по добре от България! За съжаление България се нарежда зад четвъртия свят,по зле от Африка..Няма да се върна никога!Адиос България.

302

Анонимен

преди 8 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА НИ ИЗБАВИ ОТ НЕЗАКОННО УПРАВЛЯВАЩИЯ БУДАЛИСТ ИЗМАМИЛ НАРОДА, ЧЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ К Т Б ОТ ТОВА СА МУ ПОЛОВИНАТА ГЛАСОВЕ ЗА НЕГО!!!!!МУТРАТА НИ УБИВА ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ УБИ И ДЕЦАТА НИ 16 МИЛИАРДА ПРЕДИ ТОВА ОЩЕ 4 И РЕЗУЛТАТА Е ЕДНА МАГИСТРАЛА ПЛАТЕНА 80% ОТ ЕВРОПА!!!!!!!!!!!БЕНЗИНА ПАДНА НАПОЛОВИНА А ИНАЧЕ СИ Е ВСЕ СЪЩИЯ СКЪПИЯ ДА МУ Е ЧЕСТИТО НА НЕФТОХИМ ЗЛАТЕВ И ОРТАКА ИМ БУДА!!!!ДОКОГА БУДА ЩЕ ДИША ДОКОГА!!!! ДИША ЛИ БУДА ЗА НАС ВЪЗДУХ НЯМА ДА ИМА!

301

Бау

преди 8 години

То всичко много хубаво ама ако не вдигат нищо от къде държавата ще взима пари ? Заеми ли ? Народа иска само да получава, но нищо да не дава. Твоето е общо ама моето си е мое. Ако разполагахме с някакви големи природни ресурси щеше да е друго. Ама не е ...

300

Анонимен

преди 8 години

Утре нали полицаите пак щеха да стачкуват , май нема нищо , намериха им малко парици от увеличението на винетките за 20 заплатки при пенсия и всичко ОК.После ще пробват с още нови цени на гражданска, тока, промили за смет и данък сгради, ами санирането и то ще се плаща нема как ,ще му намерят начина.

299

Кan4o

преди 8 години

Много хора в това правителство продължават да си правят сметки без кръчмар.ГОСПОДА МИНИСТРИ,ЧУЙТЕ най после,за кого бие камбаната!

298

Анонимен

преди 8 години

БУДА ДА КАЖЕ С КОЛКО СЕ Е КАЧИЛ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ ОТ 2009-ТА ГОДИНА ДОСЕГА ТА ВДИГА ВИНЕТКИТЕ!!!!!!НЕ САМО, ЧЕ НЕ СЕ Е КАЧИЛ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БУДА АМИ СЕ И СРИНА НАДОЛУ!!!!!!!!!!КОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ БУДА НЕЗАКОННО УПРАВЛЯВАЩ ЩОТО ИЗМАМИ НАРОДА, ЧЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ КТБ А Е И ПОДКРЕПЕН ОТ РАЗБОЙНИКАТОРИТЕ КОИТО ИЗМАМИХА НАРОДА, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ БУДА НАЧЕЛО СЪС РАЗПРАН КУКУНЕВСПАСЕНИЕТО ЗА БУДА Е САМО КУРШУМ В ТИКВАТА!!! КОЙ ЩЕ НИ СПАСИ КОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

297

до 386

преди 8 години

Ще ти отговоря така:Ако работника сбърка - плащам аз! - нищо не плащаш, ако работника сбърка, го гониш от работа и не му даваш заплатата която си остава за теб!Това показва че си мошеник!Ако работника не успее-не успявам и аз! - Винаги успяваш по един или друг начин, а най вече като не плащаш данъци на държавата, ***.Ако работника е болен - аз боледувам заедно с него! - Боледуваш защото не си успял да го изцедиш от работа или няма с кой да се заяждаш по цял ден, ***

296

Помнещ До 431

преди 8 години

Народа не е забравил и няма да забрави никога! Пламен Горанов нали знаеш защо се самозапали? Това че ГЕРБ манипулира изборите чрез Цветанов съвсем не означава, че някой гласува за тях! Миналия път се разминава ама сега може и да им сцепим тиквите!

295

Анонимен

преди 8 години

Един наивник по-назад пита ще забрави ли народа до другите избори. Хаха, другите избори... те ако утре вдигнат винетките, вдругиден ще е ден на мрънкане, един ден по-късно тук там по някой мъгляв коментар, а след седмица всичко ще е тотална амнезия. Народа от избори до избори тотално му се ресетва рама.

294

Дядо Мони от Мадрид

преди 8 години

Най голямата ми грешка беше да ви оставя в ръцете на моя комунистически бодигард от село Банкя. Сега берете пловодовете на този мафиот.