4

Приятел

преди 8 години

Уважаеми, министър Танев,Една българска пословица гласи: *** народ и слаба държава - лесно се управлява!Защо са тия Ваши напъни да промените с нещо все по-затъващото родно образование?Та нали така ще попречите на генералната линия на ГРОБ за по-нататъшното обедняване и опростачаване на целокупния народ!Ако сте истински джентълмен, в знак на протест, си подайте оставката!

3

66

преди 8 години

Тази Миленка,Кастрева и Костадинова забъркаха цялата каша със злополучния закон и учебните планове и...трябва да идат някъде най-много нощни възпитателки,защото само за такива стават!/Гимназия с 2 степени-къде по света го има това чудо?Финансиране на частните училища няма даже в щатите.Възпитание е заменено с компетенция-сливенския убиец например има компетенцията да убива!?Предучилищното възпитание и то е заменено с образование-и който не го завърши няма да постъпи в училище ли?...Спирам дотук

2

Анонимен

преди 8 години

забранете чалгата и ТЕ сами ще искат да се образоват

1

Анонимен

преди 8 години

Ми крайно време беше... Той 3 -4 клас станал, а не знае кои са окр. Крстал, не може да отличи зурна от кларинет, да не говорим пък че и 1 кючек като хората не може изиграе. На какво ги учат в тези училища не знам.