10

анонимен

преди 8 години

марковски ги учи да говорят глупости и самоотбрана прави завой и се връща обратнона пътя ами камионите и тракторите дето е откраднал било го страх като вилнеят избългария не ги е страх а сега си скрил лицето в качулката и го било страх *** мръсен

9

Анонимен

преди 8 години

От 26 юни до сега полицията не можа да го задържи и ако не се беше предал.....!Големи професионалисти са това българските полицаи.

8

Анонимен

преди 8 години

В тази държава, като мутра ти счупи ръката, трябва да си подадеш да ти отреже другата, да не те обвинят в убийство!По същия начин и в "Соло", когато мутри нападнаха невинни хора...!Трябва да се найчите, че който проявява агресия и заплашва умира!Пожелавам им на всички защитници на мутрите, да имат близка среща с тях и да не се защитят, но първо децата им и те да гледат, после тях!

7

Деси

преди 8 години

Ок, Птица, съгласна съм с всичко, но някой може ли да ми каже защо аджеба не е бил затворен с 1, 2, 3 ако трябва бариери, мантинели и др подобни прегради? Предупредителни табели -големи и ясни. ДА е имало някакви бариери с пропусквателен режим само за строителните машини. Охрана -ДА, но не е редно охранител да се разправя с поредния "*** Балкански", за когото не важат законите. Друг е въпроса как толкова обучен военен е бил убит от някакъв селянин?

6

Анонимен

преди 8 години

Един по един трябва да сеизколят всички мутри! Евала на Ембака!

5

Анонимен

преди 8 години

Какво е неизбежна самоотбрана ли?Ми като те нападне самозабравила се мутра, дето се мисли за божия наместник на земята, той коли той беси на тоя свят, с невероятно самочувствие на безсмъртен, като му прережеш гърлото, да го приземиш на земята и от там в гроба..! Това е неизбежна самоотбрана!!!

4

До баровци с бмв-та

преди 8 години

Баровец ли си , къв си минавам с камиона отгоре ти и после ако искаш ставай и ме догонвай.

3

Анонимен

преди 8 години

Оф неизбежна самоотбрана ХАХАХА смятах да пиша коментар ама не нямааа такава държава неее

2

Горан

преди 8 години

Каква е пък тая неизбежна самоотбрана в случая? Това не ми се струва изобщо достоверно, как така ще изпадне в нужда на неизбежна самоотбрана, понеже работник от смяната просто се е стремял да спре един да не казвам такъв да не минава по затворен участък от магистралата?

1

Баровец с БМВ

преди 8 години

Добре де, не трябва ли легионерите да носят там значки или татуирофки некви? Аз ся следващия път като ми се отваря некъф киртак да го питам дали не е легионер ли ***?